tips

Jo idag så köpte jag ju vita lösnaglar ? Det är så mycket fräshare nu på sommaren. Tummen ner för fran manikyr. Visst det ser jätte fräsht ut. Men det har blivigt för överskattat tycker jag. Det är mycket roligare att köpa vanliga vita eller genomskinliga lösnaglar. Som man kan måla fila dom till den formen och klistar på glitterstenar och sånt på. Det är mycket roligare att ha färgladda naglar. Eller frans maikyr fast med fräg ? Min kompis Mikaela hade jätte fina min fran manikyr. fast dom var glitter rosa. Så färg på naglarna/lösnaglarna är sommrigt fint och enkelt. + att dom lösnaglarna kostar ca 30 kr..  Tummen upp 🙂

SÅ MÅLA NAGLARNA MED ER MÄNNISKOR !

Ser ni hur äkta det ser ut ? Och jag mår inte så bra som jag ser ut…

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *