I´am famous… Soon ?

Woho.. Statestiken bara springer uppåt. Känns så himla kul, har fått ungefär 2 tusen besökare mer. Varje dag dom tre senaste dagarna. Röda mattan nästa ? Kankse inte… Men snackade lite med Linnija och hon sa att dom letar folk för att snacka om "bloggare".. Och intresset kankse blir större om lite större bloggare som jag och Desirée kommer med ? Pogrammet kommer att visas på Kanal 1 Tv 4 och  ZTV.. Så kommer du att kolla om jag kommer att vara med på tvn ?

Aja, anyway.. Vaknade nyss, har sovit som en stock. Skönt ju ! & jag mår fortfarande inte bra.

Vi kommer att åka till Småland imorgn ist, pga för ändringar i chemat. Haha ! Vet inte riktigt om jag orkar åka och hosta på en okänd plats och smitta allt & alla..  Så ofin är jag inte. Men vi får se hur det blir. Hoppas bara att jag kan sova nu också. Har ju sovit fråns kl 3 idag typ…

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Caroline Roxy - Blondie Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Josephine Qvist - GARDEROB RESULTAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *