Jag är svår som person

Jag har tänkt på en sak, som slog mig just nu helt plötsligt –

Dessie har pratat om det, men av någon anledning så lyssnar jag inte alltid. Eller jag lyssnar men förstår inte. Jag har svårt att ge tillit till människor, jag är bra på att dölja min osäkerhet. Jag vill shoppa, och gråta. Jag vill äta donken och Tacobar. Jag är annorlunda, jag gillar mig själv. Och ibland så vill jag bara gråta. Jag älskar att fixa mig. Och jag älskar att vara snygg. Men känner mig stark dom dagarna jag går ut utan smink. Jag är nog skitsofren eller vad det heter. Ungefär som "vem prutta" Jag säger " eeh jo det var Eva" feast Eva är jag utan smink. Okej inte riktigt så kankse. Men någonting i den stilen. Jag är bra på att dölja tårar, jag känner mig smutsig om jag inte gråter. Men det går inte, sist jag grät var när Malin gick bort…  Och när jag vaknade av att jag blödde näsblod i Thailand för ca 4 månade sedan, jag trodde att jag hade mens. Fast att det hamnade på huvudkudden fattade jag inte. Brukar inte tänka s´å långt. ( anledningen var att det knappt finns tamponger i thailand, eller på ön där vi va).. Jag kan gråta över saker som man minst anar..

Men nu ska jag sova. Skitzopaow ska sova. För imorogn så vill jag in till stan i ösrengnet och shoppa. Tröstad med shopping. Och sen träffa Tess, hon ska färga sin utäxt och håret ljusare. Ska bli kul och se. Ska locka lsöhået innan jag går och lägger mig trot jag.. Aja sålänge, god natt !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *