Jag är svår som person

Jag har tänkt på en sak, som slog mig just nu helt plötsligt –

Dessie har pratat om det, men av någon anledning så lyssnar jag inte alltid. Eller jag lyssnar men förstår inte. Jag har svårt att ge tillit till människor, jag är bra på att dölja min osäkerhet. Jag vill shoppa, och gråta. Jag vill äta donken och Tacobar. Jag är annorlunda, jag gillar mig själv. Och ibland så vill jag bara gråta. Jag älskar att fixa mig. Och jag älskar att vara snygg. Men känner mig stark dom dagarna jag går ut utan smink. Jag är nog skitsofren eller vad det heter. Ungefär som "vem prutta" Jag säger " eeh jo det var Eva" feast Eva är jag utan smink. Okej inte riktigt så kankse. Men någonting i den stilen. Jag är bra på att dölja tårar, jag känner mig smutsig om jag inte gråter. Men det går inte, sist jag grät var när Malin gick bort…  Och när jag vaknade av att jag blödde näsblod i Thailand för ca 4 månade sedan, jag trodde att jag hade mens. Fast att det hamnade på huvudkudden fattade jag inte. Brukar inte tänka s´å långt. ( anledningen var att det knappt finns tamponger i thailand, eller på ön där vi va).. Jag kan gråta över saker som man minst anar..

Men nu ska jag sova. Skitzopaow ska sova. För imorogn så vill jag in till stan i ösrengnet och shoppa. Tröstad med shopping. Och sen träffa Tess, hon ska färga sin utäxt och håret ljusare. Ska bli kul och se. Ska locka lsöhået innan jag går och lägger mig trot jag.. Aja sålänge, god natt !

(Visited 36 times, 1 visits today)

32 Comments

 1. smet juni 15, 2009 at 5:20 f m

  var du typ full eller något när du skrev inlägg? för det "makes no sense" om jag säger så.

  Reply
 2. Classe juni 15, 2009 at 5:28 f m

  Fan du är vaken lika länge som mig.

  Du är nog inte "skitsofren"haha vad söt du är,p

  Reply
 3. Linn <33 juni 15, 2009 at 8:19 f m

  Jag förstår dig<3

  Reply
 4. Elinor juni 15, 2009 at 8:43 f m

  schizofreni är inte att tro att man e två personer….

  Reply
 5. Anonym juni 15, 2009 at 9:02 f m

  Du är vad är du? 15 år? Tror det är rätt så normalt att inte veta var man har sig själv eller veta vem man är i den ålden. Man är förvirrad. :p Känner tjejer som är mycket äldre än mig och fortfarande säger typ, rosa elefanter sitter i mitt rum och dricker te! Alltså dom bara skojar men är ändå lite så där barnsliga… tror det är ok att skämta så. Det är deras personlighet liksom. Men många tar dom jävligt allvarligt med iom dom kan vara allvarliga i rätt stund. Tror det handlar mycket om erfarenhet…

  Reply
 6. Camilla juni 15, 2009 at 9:53 f m

  Schizofren heter de och du verkar inte ens ha någon anings om vad det är. Personlighetsklyvning är när man "har flera personligheter inom sig".. Schizofren är något helt annat.

  Prata inte om saker du varker vet någonting om eller förstår, lilla du.. 🙂

  Reply
 7. Anonym juni 15, 2009 at 10:10 f m

  men shiit. alla kommentarer om att du inte vet vad skizofren är, hon menar ju antagligen att hon känner sig som 2 olika personer och tog bara ett exempel!

  Reply
 8. "Irma" juni 15, 2009 at 11:35 f m

  låter underligt… titta gärna in på min blogg 🙂

  Reply
 9. Anonym juni 15, 2009 at 12:07 e m

  vem fattade något…:S

  Reply
 10. Eva juni 15, 2009 at 12:13 e m

  Precis samma här Paow!

  Reply
 11. C A R O L I N juni 15, 2009 at 12:33 e m

  jag började också blöda näsblod utomland, i turkiet ;o hahahha:D:D

  Reply
 12. Anonym juni 15, 2009 at 12:34 e m

  Har läst din blogg ett tag, och känner igenmig så jävla mycket i hela dig, i allt du skriver, i ALLT du känner. Är ett år äldre än dig och har gått igenom i stort sett samma saker som du, och tänkt likadant, agerat likadant.

  Reply
 13. isabella juni 15, 2009 at 12:39 e m

  skitsofren ahahaahhaha schizofren annars 🙂 men ja tror inte du e de. haha då är man mkt värre!

  Reply
 14. Vännen juni 15, 2009 at 1:16 e m

  Jag tror att DN har förminskat dig som person. Hon behandlar dig med kärlek när hon får sin vilja igenom, men när något går emot henne så är du inte värd luft. Därför är du lättsårad och inte vet hur du känner eller hur du ska känna. Du tror att allt hon säger stämmer, fast du innerst inne känner att ngt är fel. Skapa dig ett eget liv, du klarar det!!

  Reply
 15. Anonym juni 15, 2009 at 1:39 e m

  Alla singeltjejer se hit! Nu uppdaterar vi listan med singelkillarna med ännu mer info och ännu mer fotton . Alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Sidan växer enormt nu. Alla är beredda att ta sitt pick och pack för att hitta den rätta. Kika förbi o se om du hittar din drömkille

  Kram

  Reply
 16. dissociative disorder lider du av om dina symptom är personlighetsklyvning. juni 15, 2009 at 2:58 e m

  FYFAN jag skrattar ju ihjäl mig när jag läser ditt patetiska inlägg. Du har verkligen INGEN koll på någonting alls. Flicka lilla, du tror att du är så himla speciell, men kan du peka ut VAD precis som är så speciellt med dig? snälla, jag vill verkligen verkligen VERKLIGEN veta vad som är så himla speciellt med en tjej som ser ut som alla andra och beter sig som alla andra?

  Berätta, I'm dying to know.

  Reply
 17. Marina - Maarimba - juni 15, 2009 at 3:17 e m

  Haha oj, det där var virrigt, men någonstans under alla olika knäppa formuleingar finns nog en tanke, rätt djup 😛

  Reply
 18. pebbles juni 15, 2009 at 3:37 e m

  fyfan, som om du läser mina tankar, seriöst.

  Reply
 19. sanna juni 15, 2009 at 4:17 e m

  ee… du har inte schizofren. Det är när man har två personligheter!

  Reply
 20. Anonym juni 15, 2009 at 4:25 e m

  jag älskar båda sidorna av dej paow, oavsett :D<3

  Reply
 21. Anonym juni 15, 2009 at 4:27 e m

  amen vafan hon sa inte att hon var schizofren hon menade antagligen att hon kände sej som två personer i bland ;)<3

  Reply
 22. Sandiza Hotpants juni 15, 2009 at 4:49 e m

  Men Paow, när fan fick du mens egentligen?

  Mens frå man ur Snorkörtlarna ur näsan, inte fan ur underlivet!?

  Hur äckligt skulle inte det vart, speciellt när man hade sex!? BLÄ!!!!

  / http://brunettsandy.blogg.se

  Reply
 23. Anonym juni 15, 2009 at 5:55 e m

  såg din gamla blogg. kul hur man kan förändras så snabbt

  Reply
 24. Sara juni 15, 2009 at 6:46 e m

  Gah ! Vad SNYGG du var som Brunett ! Fast du är en pingla nu också ifs ;). Hoppas att allt är bra ! Kram

  Reply
 25. ebbs juni 15, 2009 at 9:44 e m

  jag känner igen mig själv.. i detta du säger

  Reply
 26. Sweet16 juni 15, 2009 at 10:39 e m

  asså, jag förstår dig fullständigt, jag gillar verkligen din blogg, man kan verkligen koppla sitt liv till dina inlägg 😉

  Reply
 27. GeeTay juni 15, 2009 at 11:57 e m

  kände du malin?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *