GRATTIS TILL MIG

TACK TESS ! JAG HAR KOMMIT ÖVER MR. MU. FÖR EN VECKA SEN. WOHO !

(Visited 35 times, 1 visits today)

29 Comments

 1. tajma juni 15, 2009 at 3:09 f m

  va ja fattar noll, ahahah btw sover du inte ;O hahahah :D<3

  Reply
 2. Sarao juni 15, 2009 at 3:14 f m

  Sluta lyssna på allas skitsnack om dig ! du vet vem du är och om du vill vara den personen så lev livet fullt ut och du får väl dricka och röka om du vill ? dina bloggläsare har igentligen inget med det att göra för dom läser ju din blogg för dom gillar din blogg så bara för att du dricker eller röker ska dom väl helt plötsligt ändra sin uppfattning av dig .. jag vet att du är stark jag läser din blogg nästan hela tiden och jag ser alla olika inlägg du skriver om dig själv och jag tycker det är bra att det finns någon som kan fatta sina egna beslut .. och jag vet inte om du tycker som jag men folk läser din blogg för dom gillar den och folk läser bara desirees blogg för att veta vad för patetisk dag hon haft , folk älskar din blogg så du ska fan inte bry dig om alla jävla kommentarer folk ger dig på gatan eller på bloggen ! förihelvete det är ju du som har kunnat skapa en blogg som blivit känd på mindre än ett år , liksom kolla min jag har haft den i ett och halft år och jag har liksom typ 20 unika besökare per dag haha ! du ska vara stolt över dig själv paulina

  Reply
 3. Anni juni 15, 2009 at 3:15 f m

  Min mor vet ingenting om när jag går ut, dock så dricker jag bara 1 gång var 3dje månad eller något.

  Det värsta är att varje topp-bloggare har några läsare som inte gillar dom. Jag kan få ett första intryck som senare kan ändras beroende på hur och vad bloggaren skriver och i vilket syfte. 🙂

  Du börjar kliva upp i mina ögon och visa att du kanske börjar mogna till lite mer än flera andra.

  Denna kommentar kanske är lite rörig, men klockan är fan 3.15 och jag är pisstrött!

  Kram.

  http://annihjorton.blogg.se

  Reply
 4. Sarao juni 15, 2009 at 3:15 f m

  igentligen kommentera jag blogginlägget som försvann helt plötsligt hihi

  Reply
 5. bella juni 15, 2009 at 3:16 f m

  hahaha grattis 😛

  Reply
 6. Anonym juni 15, 2009 at 3:29 f m

  UPPDATERA ÄR VAKIIIIS :d

  Reply
 7. Gossip for you!! juni 15, 2009 at 3:31 f m

  Kolla in våran skvaller blogg!! Vi skriver om er käraste paow och massor med fler bloggare!! Om du vill så kan vi göra dig känd det ända du behöver göra är att kommentera och säga till!!

  Reply
 8. D juni 15, 2009 at 3:40 f m

  stackars paow!

  Reply
 9. frida juni 15, 2009 at 3:40 f m

  Nu tar jag upp ämnet Desiree Nilsson – den värsta människan utav dom alla. Hon tror att hon är något seriöst jag får fan flipp på människan

  ''jag vet att ni älskar mig'' -,-'

  asså herregud kan man bli mer patetisk en fjortisen själv?

  Paulina Danielsson – Hon kör på med sitt eget lilla race och det älskar jag. Underbar bloggerska tycker jag, du ska absolut fortsätta med din blogg jag läser den varje dag, flera gånger om dagen. Har du inte uppdaterat så får jag flipp, jag älskar att läsa om ditt liv. HAHA, jag måste bara taupp erat fylle-videoinlägg-så-jävla-klockrent-asså !

  haha asg.nu på den.

  GO PAULINA ! vi älskar dig

  Reply
 10. ♥ Natalie Ingemarsson. juni 15, 2009 at 3:53 f m

  folk är störda, skit i dom. Även om det inte är lätt, jag är glad för din skull!

  Reply
 11. linnea juni 15, 2009 at 3:53 f m

  fattar ingenting, men ok 😛

  Reply
 12. julia höglund juni 15, 2009 at 3:55 f m

  saknar dig paulina

  Reply
 13. Natalie juni 15, 2009 at 4:22 f m

  Va? Hur träffade du Tess? Du kan ju alltid läsa om att bo i Toronto om du har det tråkigt 😉

  Reply
 14. alexandra juni 15, 2009 at 9:42 f m

  grattis…? eller nåt? 😛 puss

  Reply
 15. nell juni 15, 2009 at 9:43 f m

  Jeg støtter deg!! Prøv å ikke bry deg om de som ikke har noe positivt å si!! Besøk gjerne bloggen min!:) Kram

  Reply
 16. Anonym juni 15, 2009 at 11:41 f m

  Är Mr MU möjligtvis en ko ?

  hahaha

  Reply
 17. amanda juni 15, 2009 at 1:16 e m

  dom är bara rädda om dig :))

  Reply
 18. Vanessa juni 15, 2009 at 1:42 e m

  Känner inte dej men tycker synd om dej

  Reply
 19. Anonym juni 15, 2009 at 2:21 e m

  du glömde din tröja hos mig, om vi skulle ses på onsdag kan du ju få den paulina? 🙂 <3

  Reply
 20. Marina - Maarimba - juni 15, 2009 at 3:19 e m

  Föräldrar brukas oftast inte se till hur andras barn gör. Dom är bara rädda om sina egna

  Reply
 21. Mirela juni 15, 2009 at 7:34 e m

  dom är säkerligen bara riktigt oroliga över dig, trots att man själv inte vill tro på att det är så.. men det är faktiskt så, föräldrar är och kommer alltid att vara överbeskyddande.. för vad som helst kan hända, när som helst. därför ska man aldrig ta saker för givet, de är bara oroliga över att någonting ska hända dig, tro mig.

  Reply
 22. sara juni 16, 2009 at 1:29 f m

  jag fyllde dan före 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *