känslor och skit

Jag har tänkt så otroligt mycket på allt det här som har med känslor att göra. Och att jag är van vid att killarna som springer efter mig som små hundar springer efter korv. Nej men typ ..

Och varför jag inte fick han jag ville ha. Kom jag fram till idag. Varför jag tror att alla vill ha mig. Är nog för att jag förväntar mig att dom vill ha mig. Att jag själv tycker att jag är speciell. Att jag har allt, Utseendet korppen humorn personligenheten att jag är lätt prata med , kan vara mig själv med nästan vem som helst. Att jag är öppen och inte för hemligheter vidare osv. Kankse inte alltid bra med för mycket självförtroend.  Jag måste helt enkelt acpetera att inte alla älskar mig…

Och jag syftar verkligen inte på något " I know u love me " sättet. Utan det är bara så det är, jag vet inte varför.. Självkänsla är bra, till en viss gräns.. Kanske är för att jag "tänker mer som en kille".. Att jag faktiskt kan vara mig själv mer med killar en med tjejer. Men när en kille tror att man vill träffas så blir dom rädda och tror att man vill ha sex.Vissa killar iallfall. När jag egentligen vill rapa dricka öl och kolla på sporten.. Men det fattar inte alla. Det är inte alltid lätt att hitta killkompisar på internet klubbfester osv.. Dumma jävlar asså.

Skrev jag till en killkompis igår. Han frågade om jag ville mysa… Haha !

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *