missepisse

Den enda  levande personen i värden som orkar lyssna på mitt gnäll och står ut med att jag snyter mig varannan minut. Älskar min misse Maddiken !

Hehe… Här visar jag er att jag faktikst är mänsklig… OCh inte alltid blir bra på bild..

(Visited 24 times, 1 visits today)

29 Comments

 1. Anonym juni 3, 2009 at 11:37 e m

  Ja katter är underbara 🙂

  har två själv så jag förstår vad du menar 🙂

  Reply
 2. Anonym juni 3, 2009 at 11:39 e m

  fast en katt är väl ingen person 😛

  Reply
 3. Marina - Maarimba - juni 3, 2009 at 11:40 e m

  Hahaha, din katt ser ju jättearg ut .D Fast det brukar ju iofs katter göra

  Reply
 4. tess juni 3, 2009 at 11:41 e m

  du och jag i ett fjortishjärta <3

  Reply
 5. Alexandramarias juni 3, 2009 at 11:43 e m

  Kan DU slå Filip & Fredrik? Ska du anmäla dig eller vet du någon som ska delta?

  Reply
 6. Tanja juni 3, 2009 at 11:51 e m

  Katter är underbara, de förväntar sig inget av oss. De bara älskar oss som de är. Ta hand om din misse och ta hand om dig själv.

  Kram på er båda!

  Reply
 7. F juni 4, 2009 at 12:03 f m

  en katt är ingen person stupid

  Reply
 8. Sandra juni 4, 2009 at 12:10 f m

  Himla söt kismis!

  Ganska lik min ! =)

  Reply
 9. Martina juni 4, 2009 at 12:17 f m

  Gud så söt 🙂 Själv så har man fyra små sötnosar. 😀

  Reply
 10. isabelle juni 4, 2009 at 12:23 f m

  är jätteavundsjuk på ditt utseende! ;oo

  Reply
 11. Daniel juni 4, 2009 at 12:36 f m

  Alla som vill skratta lite. Kika förbi och hör succelåten om Blondinbella, galet rolig samt busringningen till blondinbella.

  Mycket nöje! Räcker inte det så har alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Sidan växer enormt nu. Kika förbi o se om du hittar den rätte:P

  Reply
 12. blondicious juni 4, 2009 at 12:48 f m

  Du e så fin =) Sminkar dig jätte fint 🙂

  Reply
 13. Mickan juni 4, 2009 at 10:18 f m

  söt kisse 🙂

  Reply
 14. Anonym juni 4, 2009 at 11:53 f m

  du blir ALDRIG bra på bild för du är grymt ful

  Reply
 15. Elin juni 4, 2009 at 2:00 e m

  Så söt katt dueh har, nästan lika söt som min :p

  Hahha skojja bara, min katt är ljus grå o vit o heter Skrållan, både katterna verkar heta nåt från astrid lindgren sagor XD

  Har haft två andra katter förut, Whisky o Tjorven

  Reply
 16. O juni 4, 2009 at 4:01 e m

  Söt katt!

  Tips om bra sidor där man kan bli medlem och få gratis presentkort m.m bara genom att samla poäng. Helt gratis!

  Gratismode: (presentkort, biobiljetter, trisslotter o.s.v många bra erbjudanden lätt att samla poöng)

  http://www.gratismode.se/?c=3230

  GratisMakeup: (presentkort på sminkaffärer. Snygg design och roliga affärer)

  http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=128525

  GratisKläder: (presentkort på klädaffärer. gratis kläder kan det bli bättre?)

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=22156

  GratisBio: (Biobiljetter, presentkort o.s.v)

  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=108928

  Reply
 17. Anonym juni 4, 2009 at 6:58 e m

  fan va söt 😀

  Reply
 18. Me! juni 5, 2009 at 3:42 e m

  åh vaad söööt! <3

  Reply
 19. Anonym juni 5, 2009 at 11:31 e m

  hej Paulina!

  Jag har en blogg där hela ämmnet är om självförtroende .Men det finns massa olika sorters dålig självförtroande.tex när man ska förlora oskulden.Jag skiver också om hur man kan stärka ens kompis självförtroande.Och jag fick hela den iden från min eget liv..

  Jag har alltid varit kortast,alltid.Det började när jag var cr 12 år.Alla mina kompisar hade bröst/började få,men inte jag.Jag hade hoppet kvar om att jag snart skulle utvecklas.Men det hände inte ett skit med min kropp!Då kontaktade mina föräldrar skolsyster,som fick kolla på min längd,vikt och utveckling.Hon tycke att det inte såg bra ut,eftersom jag inte följde min kurva. Då kontaktade hon lassarettet.Jag fick tid där,och dom tog blodprov,mätte mig,vägde mig och pratade med mig osv.Min doktor (som jag nu tycker är hur bra som helst) sa att vi kommer bli kallade till lassarettet igen.Och mycket riktigt.Jag och mina föräldrar/mamma åkte dit.Och så sa hon att jag inte följde min kurva,och att jag höll på att stanna i växten som 142 cm lång!!Hon sa att jag hade turners syndrom..Och det är precis vad jag hade.Kroppen växter inte,och man utvecklas inte.Jag blev så himmla ledssen!Hon berättade att jag skulle ta sprutor osv för att växa.Jag var då skit rädd för sprutor,det var min största fobi.Men hon sa också att jag skulle sova över en natt på sjukhuset,så skulle dom at blodprov en gång i kvarten,det var för att dom skulle se hur bra mina hormoner jobbade hela tiden.Så,jag sov över en natt.Och det var den värsta natten i hela mitt liv!Det gjorde ont i armen eftersom kanylen verkte. Det var en som tog blodprov en gång i kvarten alltså!Så jag kunde inte sova osv.Jag fick heller inte äta NÅGONTING på morgonen därpå,och jag fick heller inte gå upp ur sjukhus sängen .Jag fick dropp,och dom "tog bort"mitt blodsocker.Jag mådde då jätte dåligt,och grinade bara.Jag var nära på att svimma,och det var alledess svart.Jag mådde också illa,och ville bara spy.Men efter en lååång morgon/eftermiddag,så gav dom mig "blodsocker".Det blev bättre,men jag måde illa och kunde inte äta.Men ialf..eftersom jag är kort,och totalt outvecklad så får jag INGEN respekt av dom i min skola.Jag fick reda på min sjukdom i februari förra året.Och detta tog så jävla hårt på mig att jag ville allvarligt ta livet av mig!Jag mådde så himma dåligt över att vara så sen i utvecklingen och så himmla oaccepterad.Jag grät mig verkligen till sömns,och skippade ibland skolan.Det var ett stort jävla mörket över mitt liv.jag hade ett helvete enligt mig.

  Men..Jag ska snart börja få ta plåster,som gör så att jag kommer in i puberceten.Jag kommer börja med denna behandling i september,och jag längtar.Jag har vuxit 10 cm sedan jag började ta sprutor och tabletter! vilket är super bra.Och det känns mycket bättre!Jag är 15 år,och outvecklad..Det är jobbigt.Men jag har fått ett mycket starkare självförtroende alltså.Det är verkligen på topp nu!Det är det som är mitt budskap i min blogg,att stärka ANDRAS självförtroande.Jag ber dig,av hela mitt hjärta att du skulle kunna hjälpa mn blogg på fötterna!Nämna denna blogg,i din blogg tex.Du vet inte hur mycket det skulle betyda för mig,det ä helt obeskiviligt.Då skulle jag nå mitt mål med hela den hära bloggen.Jag vill sprida denna blogg vidare för att få fram detta budskap.Det är allt.

  du får ha det så bra,och jag hoppas du läste detta.

  // jjuno.blogg.se

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *