38 Comments

 1. Jenny juni 3, 2009 at 11:26 e m

  Kom igen nu alla nu röstar vi Isa och Karro till final i Talang 2009!!!!!!!

  Reply
 2. Marina - Maarimba - juni 3, 2009 at 11:42 e m

  Haha ja , du kämpar på med dina videoinlägg du.. Fortfarande ksitsvårt att höra avad du säger!

  Reply
 3. Emmi juni 3, 2009 at 11:44 e m

  låt bli att pilla hysteriskt i håret i alla videoinlägg? så hade de varit suuuper!

  Reply
 4. Daniel juni 4, 2009 at 12:38 f m

  Alla som vill skratta lite. Kika förbi och hör succelåten om Blondinbella, galet rolig samt busringningen till blondinbella.

  Mycket nöje! Räcker inte det så har alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Sidan växer enormt nu. Kika förbi o se om du hittar den rätte:P

  Reply
 5. Amanda juni 4, 2009 at 2:03 f m

  får man fråga vrf du håller på med håret hela tiden? inget illa menat..

  Reply
 6. Michi juni 4, 2009 at 2:21 f m

  Bra fråga… Skit irriterande med människor som inte kan låta bli sitt hår >_>

  Reply
 7. Skvallerbyttan juni 4, 2009 at 12:05 e m

  Bara såå du vet såå är det en tjej som låtsas vara dig..

  Hon har gjort en bdb som heter: dessiesbejjb

  Vile bara att ingen ska försöka vara dg jag menar… du e ju bättre en henne!!

  Hejdåå

  Reply
 8. karin juni 4, 2009 at 2:23 e m

  du är så jävla löjlig1

  Reply
 9. anna juni 4, 2009 at 3:08 e m

  fint (;

  Reply
 10. Lilla Jag juni 4, 2009 at 4:09 e m

  ditt hår blir inte finare bara för att du sätter dina fula naglar genom den som du har säkert andvänt för att onanera dej själv!!! Fan, get off the internet jävla fjortis

  Reply
 11. camilla juni 4, 2009 at 4:28 e m

  gaaalet wannabe kissie!!

  Reply
 12. Anna juni 4, 2009 at 5:13 e m

  Hur gammal är du egentligen?? :O

  Reply
 13. Anonym juni 4, 2009 at 7:32 e m

  ehm…

  Reply
 14. Anonym juni 4, 2009 at 8:12 e m

  ett tips !! paowlinaah @ bdb, en fake lr ?!

  Reply
 15. hatar dig idiot:s juni 5, 2009 at 2:53 e m

  lyssna din f*king blonda rasist , bara jag ser dig ute på stan undrar hur du ska hålla dig själv för att inte bajsa på dig jag ska visa dig dära vad turkar betyder duuu har gått fööööör lång , hoppas du dööööööööööööör horrrrrrrrra fking din arm är en aparat som håller på me ditt låsashår helatiden , hsahahahah

  Reply
 16. något du aldrig blir ^o) juni 5, 2009 at 5:59 e m

  knulla din mamma, ja du e blond o ful hora o ja klart blattar är efter dig för de märks ju tydligt va du är din hoe klä dig bättre så kanske de blir ändringar . sluta skryt om dig själv du är inget än en mes me inget liv tänker bara på dig själv killar hit o dit bla bla bla like whatever ingen cares .

  Reply
 17. Joy Malou juni 5, 2009 at 9:36 e m

  Hehe, jag beundrar ditt hår! Det är jättefint klippt och det är en jättefin färg 🙂

  Reply
 18. Joy Malou juni 5, 2009 at 9:52 e m

  Fyfan vilka liv visst folk har. Hur fan kan man skriva sådär elaka kommentarer?! Att man ens tänker tanken. Om någon tycker så illa om någon, varför inte bara låta den personen vara som man tycker illa om?! Varför måste man försöka att trycka ner personen, jag förstår verkligen inte det. USCH! – Svaga människa två snepp upp.

  Reply
 19. din fuling juni 6, 2009 at 7:07 e m

  Lyssna du din Joy Maluo din f*king horunge vem är du o säger så? din horknullare fkin slampa , jag säääääääger vad jag vill vem e du juste du kan vara en av dom hära blonda jag har inte emot blonda min moster e också blond fast mot sånna rasister som er hatar jag okej , din fking idiot kuksugare hoppas ni döööööööööööööööööööööööööööööör, om jag skulle vara svag skulle jag inte våga säga sånnt just nu , så snacka inte du har föör stor käft fkin töönt kolla ditt namn asså från rymden

  Reply
 20. Joy Malou juni 6, 2009 at 7:38 e m

  Jag varken blond eller rasist. Jag tycker att det är elakt av dig att skriva såhär till någon du inte ens känner. Nej, du är svag, för du trycker ner andra som är helt oskyldiga. Du har inget vett i skallen. Sluta trakassera folk runt omkring dig… Om det är någon du ska trakassera, välj då dig själv och välj för fan ett större ordförråd. Du är patetisk, just so you know. Tyck vad du vill, du är ändå en liten skit bakom en dataskräm och att du skriver dig själv som anonym är ju rena rama skämtet. Det är du som är en tönt och om du nu kan skriva såna här saker, säg då vem du är… Vad skäms du för?

  Reply
 21. Anonym juni 6, 2009 at 11:20 e m

  asså menar folk allvar med sina liv, jävlar asså !

  Reply
 22. emeli juni 7, 2009 at 6:06 e m

  lyssna din fking slampa jag trycker ner henne för att hon trycker ner turkar ? vem fan är du haha vågar du koma fram till mig face mot face o säga? om du gör det värkligen så vill jag att du hör av dig din hoooooooorunge gå o häng dig själv om jag skulle vara ful skulle inte modell bolaget villja att jag skulle va mooddeellll för dom okej din fula hitler.hahahah om jag är tönt måste du vara från den dagen du födddddddes tönt din ballhets barn, hahahh jag skämms för att ni finns ni rasister hoppas ni hela bunten döööööööör o pluss din joy asså ändra ditt namn man tror att de rymd barn jag sväääär på allt o operera din avlånga näääääsa fkin horunge.

  Reply
 23. C juni 7, 2009 at 8:26 e m

  varför håller alla på? vadå paow är hora ? nej det är hon inte , Bara för att ni är avunsjuka på henne ni kan inte bli lika snygga som henne haha ni har inget liv . Ni mår säkert dåligt det är därför ni försöker trycka ner paow

  Reply
 24. EMEEEELI . MIN ÅÅÅÅÅÅSIKT juni 7, 2009 at 9:22 e m

  HAHAHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR AV GARV JAG SVÄÄÄR PÅ ALLT MIN FAMILJ KAN DÖ HÄR O NU SÅ VILL JAG ABSOLUT INTE VARA EN SLAMPA SOM HENNE O DIG TYST JAG TYCKER HUUUUUUUUUUUR JAG VILL INTE DIN GREJ FKING KUKSUGARE HORMAMAKNULLAREE!

  Reply
 25. Joy Malou juni 7, 2009 at 10:01 e m

  Jag håller med C.

  Reply
 26. Joy Malou juni 7, 2009 at 10:02 e m

  INGEN är rasist. Jag är inte rasist, varför tror du så för?! Okej, du gillar inte mitt namn, bra, då vet alla det. Så, nu har du sagt ditt.

  Reply
 27. emeli juni 8, 2009 at 12:21 e m

  lyssna nu joy , alla kan TYCKA vad dom vill om henne, du har inget med det att göra! du älskar henne säger jag något elr? om du värkligen har problem gå till ett sjukhus o skriv in det annars tar vi det hära face mot face okeej? . för mig de lungt lilla gumman:D aa jag hatar p för att hon e äcklig dålig människa vill ba visa sig , folk har sätt över allt på henne tro mig överallt , Jag hatar henne o de skiiiiiiiiiiiit många som gör det o de angår inte dig , Fattat? du e en besökare ba som mig du skriver din åsikt i sticker punkt slut som mig HEJDÅ!

  Reply
 28. emeli juni 8, 2009 at 12:26 e m

  aaa exakt lägg dig inte i vad jag tycker om p då tönt asså du har inget liv försöker skydda andras liv fast till sist kmr du få stor skit 😀

  Reply
 29. emeli juni 8, 2009 at 12:30 e m

  va inte kaxig jag kmr trycka ner ditt liv idiot asså e skit arg på den dääära joy hon tror hon e något fläckig människa!

  Reply
 30. Joy Malou juni 8, 2009 at 4:21 e m

  Okej. Tyck vad du vill. Jag tyckte bara att det var fel. Nej, jag skyddar inte Paulina så men jag tycker att det var taskigt skrivet, men jag förstår. Jag orkar inte bry mig längre så tyck vad du vill så tycker jag mitt 🙂 Hejdå.

  Reply
 31. Anonym juni 8, 2009 at 4:51 e m

  Vad heter stället där du har fixat dina naglar?

  Reply
 32. emeli juni 8, 2009 at 10:33 e m

  HAHAHAH, ser du Paoulina hur dina älskare slutar älska dig o skydda dig på en sekund? men aja hejdå o joy din lilla apa hehe tack att du förstår:)<3:P

  Reply
 33. Jm juni 9, 2009 at 4:12 e m

  Jag älskar inte Paulina, det har jag alltid sagt men jag tycker om hennes blogg och det hon skriver… Jag känner inte henne och därför kan jag varken hata eller älska henne 🙂 Men hon verkar vara en bra brud och sådär, plus att hennes blogg är kul 🙂 Javisst, hejdå 🙂

  Reply
 34. emeli juni 9, 2009 at 5:07 e m

  joy jag svär du går mig på nerverna! :S vadå javisst hejdå fuck u fkin fläck

  Reply
 35. emeli juni 9, 2009 at 5:09 e m

  joy jag svär du går mig på nerverna! :S vadå javisst hejdå fuck u fkin fläck

  Reply
 36. Joy Malou juni 9, 2009 at 5:26 e m

  Okej, det är inte meningen, jag ville bara skriva det där…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *