OKEJ

Du vinner ingenting på att skriva någonting. Du har levt på mig. Och anlednignen till att jag hängde ut dig var för att visa alla vem du egentligen var. Det var mycket omoget av mig att ha sex med ditt x. Men det var för ett halvår sen. Och när jag slutade umgås med dig så mycket så insåg jag hur mycket bättre jag var. Att jag behövde inte knulla dina X, eller förstöra för dig. Och om jag känner för det så skulle jag kunna åka hem till Britz nu, det tar mig 10 min att gå hem till han. Men jag gör inte det. För jag tänker inte sjunka så lågt igen. Aldrig. Never !

Att du är mognare i verkligheten ? Skulle jag inte kunna påstå. Du super ner dig varje dag , håller på med alla killar. Verkligen alla. Hela tiden.. Sminkar dig jätte mycket. För att du är så pass osäker på dig själv. Visst jag mår inte jätte bra och känner mig inte alltid super snygg. Men du har ställt upp för mig. Men jag har föröskt att träffa dig, jag försökte visa att jag brydde mig. Jag är inte supermogen i verkligheten, jag är barnslig och sprallig av mig. Men jag kan vara seriös, mig själv. Och jag sa till dig som jag tyckte. Nu känns det bara som två X som precvis gjort slut och dom bråkar. Det var du som startade skiten, du gjorde saken värre. Accptera bara mitt val och låt mig vara. Håll på med mina killar om du vill. Det ända du vinner på det är ett dåligt rykte. Du säger att du hatar mig, när du levt på mig och min familj i ett år. Men jag vill ha tbx mina saker. För att du har jätte mycket grejer som är mina hemma. JAG ORKAR INTE BRÅKA. Och att jag "inte fått tag på dig" för att du "inte haft någon telefon"… Du har vart med Alexandra HELA tiden, svårt att messa "ring" från hennes mobil va ? yeah. nolla

(Visited 44 times, 1 visits today)

113 Comments

 1. Anonym juni 12, 2009 at 7:37 e m

  Dessies näsa…DAMN!!!

  Reply
 2. Anonym juni 12, 2009 at 7:39 e m

  SLUTA SÄRSKRIVA! ÄCKLIGA INVANDRARE

  Reply
 3. QU juni 12, 2009 at 7:40 e m

  Jag gillar dig starkt!

  Jag tyckerdu är en bra person som vågar stå på dig!

  Keep on!

  🙂 <3

  Reply
 4. solaf juni 12, 2009 at 7:42 e m

  Hej paulina!

  Jag uppskattade när du skrev att du ska bli en bättre människa för jag kan saga att jag hatade den dåliga paow men nu är du verkligen anorlunda ?

  You go girl! <33

  Reply
 5. Hanna juni 12, 2009 at 7:43 e m

  Hejsan Paow

  Jag är tolv år och verkligen tycker att du är min förebild. kanske inte för ett halvår sedan men nu så beundrar jag dig:)

  Ha en underbar dag

  Reply
 6. janina juni 12, 2009 at 7:43 e m

  Paulina, jess, äntligen ett inlägg där du skriver någålunda ordentligt! Du brukar alltid ha kommatecken på fel plats och ibland inte komma alls mellan namnen och det gör att bloggen verkar lite oseriös. Ju bättre man skriver och stavar desto mer seriös verkar man. Fina inlägg du har skrivit på sistone, verkligen, men snälla, sluta skriv "dära". Det heter där! Annars, you go girl!

  Reply
 7. T juni 12, 2009 at 7:45 e m

  KLOCKRENT 🙂 PAOW

  Reply
 8. Anonym juni 12, 2009 at 7:45 e m

  assså.. får jag fråga varför du tar upp sånt på en blogg, säg det face to face ist för att låta folk läsa sånt! du skriver ju det till henne, det är riktat till henne?

  Reply
 9. izabelle juni 12, 2009 at 7:46 e m

  Men om dessie nu levt på din familjs pengar och dom har gått med på det så kanske det inte är så snällt att skriva i din blogg som faktiskt är ganska känd att hon inte har så mycket pengar för det är ingenting hon kan göra åt saken. hennes föräldrar kanske inte är rika men det kan hon inte hjälpa. men du kan ju lägga ner genast med att upprepa det hela tiden för om det nu är så att hon inte har några pengar så vet hon nog det själv och behöver alltså inte någon som upprepar det hela tiden!för det är nog ganska jobbigt för henne om hon har lite pengar

  Reply
 10. ♥ Mela juni 12, 2009 at 7:46 e m

  Åh, när ska ni sluta bråka? Va mkt roligare att läsa era bloggar när ni va vänner! Bjöd på massa roliga inlägg & bilder!

  Reply
 11. Adelina juni 12, 2009 at 7:47 e m

  Bra. Du är så mycket mognare.

  Reply
 12. emelie juni 12, 2009 at 7:48 e m

  säg det öga mot öga bby

  Reply
 13. anna juni 12, 2009 at 7:48 e m

  dessie är verkligen pinsam och sorlig x) men man får dagligen ett gått skratt bara av att titta på henne, hon ser väldigt trashy ut när hon solar sig så mycket om sminkar säg för mycket 😛

  Reply
 14. Zarah juni 12, 2009 at 7:50 e m

  hejhej var gärna med och tävla om att bli veckans blogg i min blogg! Lycka till och ha det bra! 🙂

  http://zlundin.blogg.se

  Reply
 15. Anonym juni 12, 2009 at 7:51 e m

  Bra att du berättar sanningen om henne! Stackars de små få 12-åringarna som ser upp till en fejkad fjortisf*tta ! Du växer iaf i mina ögon!

  Reply
 16. fatima juni 12, 2009 at 7:51 e m

  Faan vad stark du är 😀

  du Är en förebild vettu xD

  Reply
 17. Anonym juni 12, 2009 at 7:51 e m

  .

  Reply
 18. Natta juni 12, 2009 at 7:52 e m

  keep it up.

  paow, du e en förebild.<3

  Reply
 19. Melliz juni 12, 2009 at 7:52 e m

  Det är bra skrivet! Du blir bara mer och mer serri. och det är bara bra:D Men jag tycker att du kanske ska prata ut med Dessie inte bara skriva på bloggen lix! visst,det kanske hjälper dig att få ut det du känner men det blir ju inte bättre mellan er två!

  /Mellz

  Reply
 20. SNIGELSYSTRARNA juni 12, 2009 at 7:53 e m

  du har en sån himla bra blogg! det vore väldigt snällt av dig om du kunde kika in på våran blogg! vi skriver om vårat snigelpensionat som vi har!!! tro mig, det är roligt att läsa!!

  tjingeling!

  Reply
 21. Mindou juni 12, 2009 at 7:53 e m

  har du fått skäll från en granne någon gång? >: c

  Reply
 22. Anonym juni 12, 2009 at 7:54 e m

  assså.. får jag fråga varför du tar upp sånt på en blogg, säg det face to face ist för att låta folk läsa sånt! du skriver ju det till henne, det är riktat till henne?

  Reply
 23. elise juni 12, 2009 at 7:56 e m

  HAHAHHA asså,

  är ni seriösa när ni bråkar/tjaffsar

  eller vill ni bara ha mer besökare 😀 HAHAH

  Reply