OKEJ

Du vinner ingenting på att skriva någonting. Du har levt på mig. Och anlednignen till att jag hängde ut dig var för att visa alla vem du egentligen var. Det var mycket omoget av mig att ha sex med ditt x. Men det var för ett halvår sen. Och när jag slutade umgås med dig så mycket så insåg jag hur mycket bättre jag var. Att jag behövde inte knulla dina X, eller förstöra för dig. Och om jag känner för det så skulle jag kunna åka hem till Britz nu, det tar mig 10 min att gå hem till han. Men jag gör inte det. För jag tänker inte sjunka så lågt igen. Aldrig. Never !

Att du är mognare i verkligheten ? Skulle jag inte kunna påstå. Du super ner dig varje dag , håller på med alla killar. Verkligen alla. Hela tiden.. Sminkar dig jätte mycket. För att du är så pass osäker på dig själv. Visst jag mår inte jätte bra och känner mig inte alltid super snygg. Men du har ställt upp för mig. Men jag har föröskt att träffa dig, jag försökte visa att jag brydde mig. Jag är inte supermogen i verkligheten, jag är barnslig och sprallig av mig. Men jag kan vara seriös, mig själv. Och jag sa till dig som jag tyckte. Nu känns det bara som två X som precvis gjort slut och dom bråkar. Det var du som startade skiten, du gjorde saken värre. Accptera bara mitt val och låt mig vara. Håll på med mina killar om du vill. Det ända du vinner på det är ett dåligt rykte. Du säger att du hatar mig, när du levt på mig och min familj i ett år. Men jag vill ha tbx mina saker. För att du har jätte mycket grejer som är mina hemma. JAG ORKAR INTE BRÅKA. Och att jag "inte fått tag på dig" för att du "inte haft någon telefon"… Du har vart med Alexandra HELA tiden, svårt att messa "ring" från hennes mobil va ? yeah. nolla

Posted in: Livsstil
Kommentarer (113)

You might also like

Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu.. Josephine Qvist - Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?!
 • Anonym

  Dessies näsa…DAMN!!!

 • Anonym

  SLUTA SÄRSKRIVA! ÄCKLIGA INVANDRARE

 • QU

  Jag gillar dig starkt!

  Jag tyckerdu är en bra person som vågar stå på dig!

  Keep on!

  🙂 <3

 • solaf

  Hej paulina!

  Jag uppskattade när du skrev att du ska bli en bättre människa för jag kan saga att jag hatade den dåliga paow men nu är du verkligen anorlunda ?

  You go girl! <33

 • Hanna

  Hejsan Paow

  Jag är tolv år och verkligen tycker att du är min förebild. kanske inte för ett halvår sedan men nu så beundrar jag dig:)

  Ha en underbar dag

 • janina

  Paulina, jess, äntligen ett inlägg där du skriver någålunda ordentligt! Du brukar alltid ha kommatecken på fel plats och ibland inte komma alls mellan namnen och det gör att bloggen verkar lite oseriös. Ju bättre man skriver och stavar desto mer seriös verkar man. Fina inlägg du har skrivit på sistone, verkligen, men snälla, sluta skriv "dära". Det heter där! Annars, you go girl!

 • T

  KLOCKRENT 🙂 PAOW

 • Anonym

  assså.. får jag fråga varför du tar upp sånt på en blogg, säg det face to face ist för att låta folk läsa sånt! du skriver ju det till henne, det är riktat till henne?

 • izabelle

  Men om dessie nu levt på din familjs pengar och dom har gått med på det så kanske det inte är så snällt att skriva i din blogg som faktiskt är ganska känd att hon inte har så mycket pengar för det är ingenting hon kan göra åt saken. hennes föräldrar kanske inte är rika men det kan hon inte hjälpa. men du kan ju lägga ner genast med att upprepa det hela tiden för om det nu är så att hon inte har några pengar så vet hon nog det själv och behöver alltså inte någon som upprepar det hela tiden!för det är nog ganska jobbigt för henne om hon har lite pengar

 • ♥ Mela

  Åh, när ska ni sluta bråka? Va mkt roligare att läsa era bloggar när ni va vänner! Bjöd på massa roliga inlägg & bilder!

 • Adelina

  Bra. Du är så mycket mognare.

 • emelie

  säg det öga mot öga bby

 • anna

  dessie är verkligen pinsam och sorlig x) men man får dagligen ett gått skratt bara av att titta på henne, hon ser väldigt trashy ut när hon solar sig så mycket om sminkar säg för mycket 😛

 • Zarah

  hejhej var gärna med och tävla om att bli veckans blogg i min blogg! Lycka till och ha det bra! 🙂

  http://zlundin.blogg.se

 • Anonym

  Bra att du berättar sanningen om henne! Stackars de små få 12-åringarna som ser upp till en fejkad fjortisf*tta ! Du växer iaf i mina ögon!

 • fatima

  Faan vad stark du är 😀

  du Är en förebild vettu xD

 • Natta

  keep it up.

  paow, du e en förebild.<3

 • Melliz

  Det är bra skrivet! Du blir bara mer och mer serri. och det är bara bra:D Men jag tycker att du kanske ska prata ut med Dessie inte bara skriva på bloggen lix! visst,det kanske hjälper dig att få ut det du känner men det blir ju inte bättre mellan er två!

  /Mellz

 • SNIGELSYSTRARNA

  du har en sån himla bra blogg! det vore väldigt snällt av dig om du kunde kika in på våran blogg! vi skriver om vårat snigelpensionat som vi har!!! tro mig, det är roligt att läsa!!

  tjingeling!

 • Mindou

  har du fått skäll från en granne någon gång? >: c

 • Anonym

  assså.. får jag fråga varför du tar upp sånt på en blogg, säg det face to face ist för att låta folk läsa sånt! du skriver ju det till henne, det är riktat till henne?

 • elise

  HAHAHHA asså,

  är ni seriösa när ni bråkar/tjaffsar

  eller vill ni bara ha mer besökare 😀 HAHAH

 • Anonym

  du har verkligen förändrats som person sen du och dessie var bästisar . du har liksom blivit starkare på nått sätt . jag har alltid tyckt att dessie bara har varit fejk hela tiden ch jag tycker att det är skönt att du inser det nu . DU ÄR MIN FÖREBILD PAOW ! PUSS PÅ DEJ :*

 • Nadja - men kallas Barbie

  Om det du skriver är sant, att hon verkligen behandlar dig så, då är hon verkligen ingen riktig vän och förtjänar inte dig. Verkligen inte.

 • alicia<3<3<3

  heej paulina jag är ett jätte fan och vill jätte jätte super järna att du läser min blogg. snälla?

  http://www.shooalicia.blogg.se

  om du läser den kommentera! hoppas hoppas att du läser den!!! från alicia<3<3 till paulina<3<3<3

 • SARA

  JÄVLA IDIOT LÄSARE!! ni LÄSARE som skriver "får jag fråga varför du tar upp sånt på en blogg, säg det face to face ist för att låta folk läsa sånt" PAOW får inte tag på dessie!!! hur ska hon då kunna möta henne och söga det? när fjortis desirre bara springer ute och super och sitter på berg?? snälla läs vad paow skriver istl för att sedan hacka på henne. HON FÅR INTE TAG PÅ DESSIE SÅ DÄRFÖR SKRIVER HON I SIN BLOGG EFTERSOM DESSIE LÄSER DEN. PAULINA ÄR BÄST!!!!

 • Aldijana

  – Kolla in min blogg, kommentera gärna! 🙂 Behöver fler läsare, ska nog även komma ut en bok! Eller ta en titt på min Zonterapi.blogg.se , behandling? / A.

 • Paria

  Men snälla det räcker nu. Vi vet att du är arg på Dessie och det börjar bli tjatigt. Ta det på msn om det ska vara på internet.

 • Anonym

  men kul att läsa era jävla bråk

 • Anonym

  keep on, förebild! <3

 • mimmi

  Du verkar vara snäll,

  och stå för det du

  säger. Vilket många

  INTE gör. Go you paow 😉

 • Henrik

  håller med flera andra här… Tycker nog att det där låter som något mycket personligt som man inte bör ventilera på bloggen. Sköt om dig!

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • S A R A

  Ni bråkar ju hela tiden. _ Man får hoppas att det här är ert sista bråk & att det här är seriöst!

  Dessie är inte värd dig, Paow ; )

 • Malin

  väldigt bra, eller kanske inte bra men ändå. du visar ditt äkta jag och det är jättebra! stå på dej (:

 • Anonym

  jaja vi har hört det här redan, ta det med henne istället!

 • Ana

  jag förstår mig inte på läsare som måste trycka ner andra för att må bättre och sen varför gör du så här paulina? Varför ska du skriva så där för? Kan du inte prata med henne skriv ett brev och posta det till henne så kan hon läsa.

 • HIP HOP BLOGGEN!

  ASSÅ PALLA !

  om du verkligen inte pallar bråka, SKIT I FJORTIS ÄCKLET DÅ ! kan inte fatta att alla ba "stå på dej :)<333" dedär är fan att sjunka lågt

 • amanda

  så himla lågt paulina..

  visst, ni kanske bråkar och visst hon har kanske varit dum mot dig, men att sedan skriva det i din blogg så att tusentals kan läsa det? Och att skriva så pass personliga saker, som Desiree säkert inte skulle velat att du skrev i din blogg?

  SÅ LÅNGT NER PÅ SKALAN SOM MAN KAN KOMMA!

 • Josefine- Me And My Music

  Tycker det är bra att du står upp för dig själv och skaffar bättre kompisar som respekterar dig, men om du verkligen inte vill bråka och bara gå vidare är det väl ingen mening att skriva hur dessie har det svårt och att hon är lösslöppt och sånt, det är väl bara onödigt?

 • Sandra

  Du är så rak på sak och ärlig. Du vågar och säger vad du tycker. Du låter inte ditt liv låta som ett rosa skimmer som vissa andra bloggare gör. Du är klockren. Erkänner att jag låter som en rövslickare nu; men fan kör hårt tjejen! du är så äkta man kan hitta. fortsätt köra ditt eget race. be strong, poaw!

 • natha

  2009-06-12 @ 20:39:05

  Postat av: natha

  om jag vore dig skulle jag pissat snett på henne för länge sen. 😛

 • Eva

  det är bra att du sätter dit henne!

  haha, hon är en fjortis som super!

  du är en tonåring och lever livet!

  puss 😀

 • heidi

  okej .. jag e mogen .. 26 åring men ja läser om era gräl.. jag kan vara barsnling när jag vill .. känner mig som 20 .. men hallå eller .. ni har vart bästa vänner. sitt inte o snack skit om varnadra öppet inför alla som läser era bloggar.. ta det öga mot öga. red ut saker o ting.. en dag kommer ni ångra det ni sagt.. o kanske mkt av det ni skrivit om i era bloggar över lag..

  begrav stridsyxan.. ni har la inget att vara ovänner för egetnligen.. det är normalt att växa ifrån varndra.. me ni två beter er som små barn när ni inte får som ni vill.. väx upp o bete er som vuxna mot varandar.. ge varndra lite respekt för fan

  ha en bra helg..

  en dag kommer du fatta vad jag menar

 • Anonym

  lilla vännen, skriv detta till henne istället för oss 😉

 • Anonym

  seriöst.. om du nu är mogen så borde du inte ta det i bloggen. Säg det till henne irl ffs

 • Anonym

  Ingen bryr sej om era löjliga fjortis bråk!!!!

 • Isabella

  Jätte bra sagt Paulina, lämna Dessie. Hon är en riktig nolla som tror sig vara något, när hon egentligen är en liten fjant som utnyttjar dig. Eller, det är vad jag har fått för uppfattning om henne. Men, det jag ville säga var att SKIT I HENNE. Gå INTE tillbaks till henne, du klarar dig perfekt utan henne. Du behöver inte hennes jävla skit varenda gång ni bråkar, och jag hoppas verkligen detta håller. Att ni inte går tillbaks till varann för att märks att ni inte funkar ihop. Ni bråkar way to much, och det är ett tecken på att ni inte alls går ihop. Skit i henne och lev ditt egna liv med bättre vänner, man ser verkligen hur mogen du blivit! =) Du har lämnat fjortis perioden för länge sen och det resulterar med ett moget och bra liv. Desirée kan ju ta sig, låt henne supa och leva sitt lilla fjortis liv. Jag säger såhär, hellre få äkta vänner än många falska vänner. Trust me, I've been there. Du klarar dig utan fjortisen, believe me. Stå på dig och ta ingen skit, många kramar.

 • M

  Hej!

  Jag driver en blogg om bokserien- TWILIGHT SAGA skriven av Stephenie Meyer, Det är även bilder, intervjuer på både svenska och engelska i min blogg. Jag hoppas du har lust att kika in. Bara att komentera om du har någon fundering.

  / Med kärlek M

 • Anonym

  VÄX UPP snälla PAULINA väx upp, du är inte så smart som du tror att du är och kan ni alla andra bara inse det?

  Du skjunker lågare än Desiree. förstår du hur lågt du ahr sjunkt nu?

  Du skriver hennes hemligheter, du försöker skämma ut henne. du vill ge andra motiv att hata henne för att de ska tycka om dig, "supermogna super söta Paulina, som gott ifrån fjortis. och blivit en bra människa"

  men det är NTE SÅ du har så jävla mycket kvar att lära dig sluta skämma ut dig själv för ditt eget bästa snälla!Sluta rövslicka henne ni andra, ni är så jävla dumma. Att ni tror att bara för att hon låtsas veta vad hon pratar om då vet hon vad hon pratar om MEN NEJ DET ÄR INTE SÅ WAKEE UP!

 • Anonym

  du vinner 🙂

 • Isabella

  Jätte bra sagt Paulina, lämna Dessie. Hon är en riktig nolla som tror sig vara något, när hon egentligen är en liten fjant som utnyttjar dig. Eller, det är vad jag har fått för uppfattning om henne. Men, det jag ville säga var att SKIT I HENNE. Gå INTE tillbaks till henne, du klarar dig perfekt utan henne. Du behöver inte hennes jävla skit varenda gång ni bråkar, och jag hoppas verkligen detta håller. Att ni inte går tillbaks till varann för att märks att ni inte funkar ihop. Ni bråkar way to much, och det är ett tecken på att ni inte alls går ihop. Skit i henne och lev ditt egna liv med bättre vänner, man ser verkligen hur mogen du blivit! =) Du har lämnat fjortis perioden för länge sen och det resulterar med ett moget och bra liv. Desirée kan ju ta sig, låt henne supa och leva sitt lilla fjortis liv. Jag säger såhär, hellre få äkta vänner än många falska vänner. Trust me, I've been there. Du klarar dig utan den där vrickade bruden, believe me. Du bara växer och växer i mina ögon, stå på dig och ta ingen skit. Många kramar!

 • ..

  herregud ni läsare är dumma i huvudet. liksom hallllllå när vakna ni? dom vill bara ha fler läsare och få mer uppmärksamhet, tro mej de är bästavänner nu, dom sitter nog och skrattar åt er för ni tror på sånt skit.

  ni blir inte kända utav att skriva sånt här på bloggen, äckliga blondiner som er förjänar ingenting. fjortisar ucsh skäms !

 • ....

  NI ÄR LIKA OMOGNA. BEVIS: NI BRÅKAR VIA ER BLOGG! SÅ PINSAMMA BÅDA TVÅ ALLTSÅ SNACKA OM ATT NI LÄR ÅNGRA ER I FRAMTIDEN!

 • Anonym

  Tuycker inte ni ska sitta såhär och skriva om varann öppet så alla kan se, varför inte ta det som mogna människor öga mot öga än och lägga ut saker och ting i bloggen och göra sakens större..

 • Matau

  RÄDDA BRÖDERNA VUVU från att bli torterade till döds.

  Dyk upp på Sergels Torg på söndag 14:00.

  Ge ditt stöd.

 • Carro

  Kör hårt tjejen! 😀

 • Nea

  Du är mycket mognare än vad jag trodde att du var. Förlåt för att jag fördömmde dig.

 • Frida

  2009-06-12 @ 21:04:48

  URL: http://fridalagringe.blogg.se/

  Postat av: janina

  ANONYM SOM KOMMENTERADE MIN BLOGG EFTER MIN KOMMENTAR HÄR, TA GÄRNA KONTAKT IGEN! 😀

  Haha, och sorry Paulina eller whoever som ens bryr sig för att jag i kommentar #6 skrev "någålunda" där det skulle vara "någorlunda", can't help hur jag talar & skriver, är finlandssvensk! 😉

 • M

  Tycker du ska ta avstånd ifrån henne ganska rejält.

  // http://hellawaits.blogg.se/

 • sofia

  bra sagt!, go paulina! 😀 (a)

 • paulina

  du är riktigt jävla bra på att snacka!

  keep it up<3

 • Ebba

  Men jaaaa!!! Vi har hört det där många gånger förut, måste du skriva det på din blogg? Visst det e din blogg du skriver vad du vill, men comon. Och om du inte får tag på henne, mejl kanske ? Och förlåt men, du är lika mycket fjortis som henne, men på att annat sätt 😉 ta det inte som en negativ komentar bara 😛 Puss på dej paow =) <3

 • Anonym

  de roliga är att båda sitter och skriver om bråket i sina bloggor ? ta det med varandra istället ?

 • the only one

  för i tiden inte så jätte länge sen men typ 1984 till 1988 typ så skrev man inte på datan och smsade när man bråka man gick för fan till personen man hade bråkat med och slog varann ist nu äre sms data mobil skit!

  take me back to old shcool i hate new shcool!!!!!!

 • P A N N I E

  GO PAULINA, DESSIE ÄR FAN INGETING SKILLNAD MOT DIG. HON SÄGER ATT DU ÄR WANNABE HENNE MEN HON ÄR FAN WANNABE DIG, OCH DU ÄR MYCKET MOGNARE ÄN VAD DU ÄR. FÖRESTEN VAFAN ÄR DET MED ATT HA SEX MED SIN KOMPIS EX ? SLUT ÄR SLUT. DET ÄR INTE OMOGET VAFAN SLUT ÄR SLUT, GET OVER IT 😀

 • sarah

  Du har verkligen ändrat min syn på dig nu! jag har sett dig och desiree som världens fjortisar. Men du är fan mycket jvla mognare än desiree. Skillnaden mellan dig och henne är att du är så jävla mycket mognare , du måste inte stampa ner och såra människor för att må bra , men det måste desiree göra , tyvärr. Jag känner ej dig , men stefanie som du ofta skriver om var min allra bästa kompis på dagis :p hon e fortfarande min kompis men ej lika nära.

  Fortsätt såhär paulina! alla borde ändra sin syn på dig , för du är verkligen inte som alla tror , verkligen inte. Och det allra sista , fortsätt vara DIG SJÄLV ! och låt inte bloggen förstöra vem du är för du är en fin människa , inte bara till yttret som folk ofta säger , men även på insidan.

 • Anonym

  Du är grym stumpan! Mycket grymmare och mognare utan henne! Du kommer långt om du fortsätter såhär Paow, you go, girl! Pussss

 • Anonym

  YOU GO, GIRL!

  seriöst, du är 1000 ggr mognare än henne och nu visar du det verkligen!

 • Anonym

  haha den dära fatima som har skrivit "fjortis" hela vägen ner har jag en liten fråga till:) vet du ens hur en fjortis ser ut gumman? om du verkligen visste det skulle du inte kalla paulina för det right? för så som jag ser så är hon inte fjortis någonstans.. Skriver inte det för att smöra eller nått men blir jävligt irriterad när folk kallar blonda tjejer för fjortis.. är inte blond själv men har sett och hört så jävla mycket, fjortis är man INTE bara för att man är blond. Och paow jag känner dig inte men vi har många gemensamma vänner. Och när du och liza bråkade så va jag lite emot dig och hatade dig för ingenting men har verkligen ångrat det, läser din blogg lite då och då och så som jag uppfattar det så är du rätt mogen. Det du skiver om dessie är fucking rätt.. Att en sån liten plutt ska lala runt och tro så mycket är fel, liksom det verkar som att hon dissar dig bara för att du har fler besökare och ser bättre ut.. och jag tycker inte att du ska hunda efter henne hon försöker bara få så jävla mycket uppmärksamhet.. för den dagen hon kommer gå runt och säga "paow föröker få tag på mig, hon har typ inga andra vänner" kommer någon dag. Hon har tydligen valt andra före dig, det är klart att hon ska vara med andra oxå men hon har dissat dig hur många gånger som helst för andra å tydligen så är du den som har gjort mest för henne. Hon är bara en otacksam liten flicka.Det är en stor skillnad mellan er 2 och du har så många besökare för att dom yngre ser upp till dig och dom äldre ÄLSKAR att läsa din blogg å dessis flera tusen besökare besöker hennes blogg för att hon skämmer ut sig själv.. det är just därför hon är så känd. Du är raka motstsen till henne. Hon är känd för att hon är hatad och skämmer ut sig TOTALT!

  Ha det bra och fortsätt så. Låt inte henne tro att hon kan få dig att hunda efter henne. pöss

 • linda

  Herregud kan man var mer skämmig än vad du är!?! Väx upp snälla fattar inte att dem låter dig blogga…har du inget annat o skriva förutom om era bråk och hur bra du är?

 • Anonym

  bra jobbet 😉

 • Nadia

  Jag tycker du verkar vara en bra person.

  många av mina vänner som känner båda er två säger mer posetiva saker om dig.

  Dessi jag har absolut inget imott henne men tycker hon ska visa respekt till dig ifall du har ställt upp och försöker ställa upp.

 • Anonym

  visst diarre fjortis äcklet har mkt smink, men det har fan du åxå. på skala 1-10, så ger jag 15 för så mkt smink dessie har, men dig ger jag en 10:a! så ni båda sminkar er mkt…

 • Anonym

  men snälla , du säger att du är mogen ? Moget att skryta om att dessie har levt på din familj och allt .

  Säkert du som levt på henne . Allt hon har har ju du. du är värsta wannabe Dessie , rosa kläder rosa läppar herregud inse du har levt på henne , du blev känd genom hennes blogg du får dina pengar via bloggen endast för att dessie är din kompis jävla nolla . Inse paow det är du som är fattig inte dessie

 • Annish

  Åh så falsk du är !!

  btw, dessie är MKT MKT MKT MKT MKT MKT MKT snyggare än dig, både med & UTAN smink.

  skaffa tandställning.

 • Anonym

  båda verkar ju lika jävla omogna, prata istället för att skriva på bloggen..

 • teddy

  Suck man förstår verkligen inte vad du skriver Paulina. Du kan verkligen inte stava eller yttra dig….

 • susan

  Ni är båda lika omogna ..

 • evelina

  Vafan alla klagar :S Alla bråkar med varandra någon gång wtf. Ni säger Paulina och Desiree ska växa upp och dem är barnsliga, men vilka ere som ska växa upp egentligen? Jo ni! Alla bråkar och alla gör fel då och då. Släpp de bara och gå vidare! Det löser sig skaru se Paow, puss gumman :*

 • vera

  du är bättre utan dessie!

  jag slutade läsa din blogg när du var med henne ofta och var en fitta.

  men nu har jag börjat läsa igen, du är så mkt bättre än henne! stå på dig.

  avril lavigne – i can do better

  lyssna på den 😀 haha!

 • Anonym

  ah men för fan.. väx upp någon jävla gång! fett mobbade är ni

 • Anonym

  amen kom igen nu.. sluta bråka med varanda på era bloggar. hur gamla är ni? fan vad omoget…

 • Anonym

  du växer i allas ögon, tycker du är mer mognare än dessie även fast ni inte är "real" i eran blogg. cred till dig paulina danielsson 🙂

 • Anonym

  asså vafan e de med alla ? :s , de e förihelvete dessi som har gjort fel inte paulina!

  lägg in mera inlägg också (a)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *