DRESSCODE AND FACELOOK

Hello sötnosar. Sovit bra ? Det har inte jag, eller jo helt okej.
Spelade sims och snackade lit skit med Tessie hela natten. Och fyfan vad vi har garvat ( det är en jäääättte rolig anldning, som jag kan ta upp om ett par månader hähä).. Somnade runt kl 7 imorse, och vaknade av att jag fick ett sms. Av den jävla personen, men nu garavar jag bara åt han. Haha !

Flög upp ur sängen och fixade mig. Och nu är jag klar, redo att möta Tess. Vi hörs när jag kommer hem.. Puss !

Skorna på !

Tubkjol från gina "kofta" eller vad det är från Elle sport.

Så söt jag är ibland..

Posted in: Livsstil

You might also like

Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Keela - Viva la Juicy - Glace Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *