”fjortis”

Haha så sjukt söta ungar som är "fjortisar" hur gamla kan dom vara 11-12 ? Gud så små & söta dom är. Been thre done that. Typ.. När jag ser dom stå och sjung att dom ska "sära på benen för en cider".. Så tänler jag, men vafan. Där var jag för två år sedan. När jag ser alla småkillar med wax i håret och dom gulhåriga små sakerna som inte är mer en 1,40 långa. Som faktikst ska till Gröna lund. Och hänga utanför poppexpressen, Grönancrew som vi kallade det då. När jag Ridha Malina karlsson Primme Abbe och alla hängde dära. Jag och Ballie som fick låten "karatefylla" utttjatad. . Det var inte länge sen. Och jag som kände med så otroligt stor då. Då jag kände att jag var mest eftertrakdad på hela elverket, folk gick runt och skröt om att dom hade träffat "fjortispaow".. Fast jag ver egentligen inte värre en någon annan , jag hade aldrig så överdrivet mycket smink .. Men jag och Ballie ( Alexandra ) gjorde en massa saker. Te.x som vi sjöng alltid "huvud axlar knä och tå knä och tå" framför hela elverket för att få gå in gratis. vi som fastnade i bergochdalabanan.  Hade alltid roliga outfits när vi gick till klubbfesten "Elverket". Vi fick alltid dansa på scenen och "rocka fett" med DJ. Vi skrev våra namn med spritpenna ÖVERALLT PAOW <3 BALLIE stog det. Folk blev som galna. Nu förstår jag varför jag bara tycker att dom små täbbsen är så gulliga, jag känner igen mig själv. Det är hemskt egentligen.

Att man släpper ut barn själva som är 12 bast ? Låter dom röka och färga håret.. Huh så hemskt. Fast egentligen, jag var inte så mycket äldre jag heller. Att jag faktikst bara var 13 när jag började i sjuan. Och att jag då trodde att jag skulle dö oskuld bara för att dom flesta av mina kompisar hade haft sex.. Herregud, när jag var 14 och blev av med min oskuld så trodde jag praktikst taget att det var första och sista gången. Så jag tänkte " gud nu slipper jag dö oskuld"… Snacka om att man presterar på ett annat sätt när man var yngre, då man kände sig otroligt stor ! Jag som känner mig "stor" om man kollar på 96orna.

Men när jag är 18, så kommer jag nog att garva åt alla 15åringar går runt och tigger cigg på stan och står utanför systemet med en hundrig dom fick av farsan till mat. Jo, den dagen den sorgen. Alla behöver skämmas lite i livet, det är så man lär sig vad "rätt" och "fel" är.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (114)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *