Paow


(Visited 15 times, 1 visits today)

30 Comments

 1. Anonym juni 25, 2009 at 2:59 f m

  vart kommer din mjukisdräkt ifrån 🙂 ? den nedanför alltså hihi

  Reply
 2. M. juni 25, 2009 at 3:38 f m

  Jaha. Mer yta…

  Society, you're a crazy breed.
  I hope you're not lonely, without me.
  Society, crazy indeed…
  I hope you're not lonely, without me
  Society, have mercy on me.
  I hope you're not angry, if I disagree.
  Society, crazy indeed.
  I hope you're not lonely…
  without me.
  – Eddie Vedder

  Reply
 3. Julia lahdo juni 25, 2009 at 9:37 f m

  Thnx Paow :)<3 Du tog med min bild, puss! We love u!

  Reply
 4. emelie juni 25, 2009 at 9:58 f m

  så snygga! speciellt den första 🙂

  Reply
 5. emma. juni 25, 2009 at 10:23 f m

  fina 😀

  Reply
 6. Julia Lahdo juni 25, 2009 at 10:36 f m

  Emelie: Det va jag som gjorde den första (a)

  Reply
 7. Anonym juni 25, 2009 at 10:40 f m

  haha , jag vet skaffa brunt hår , eller iaf mindre brunkräm så får dessie en spark i röven , XD

  Reply
 8. Lina juni 25, 2009 at 11:53 f m

  det är fan sant ! det som står där som hon(Ditt fan) har gjort ;)!

  Reply
 9. Anna juni 25, 2009 at 12:35 e m

  Kissie-wannabe?
  hahaha

  Reply
 10. Anonym juni 25, 2009 at 1:08 e m

  det är bra skit i dessie,hon har större näsa än en arab fan. hon är skit ful
  jag tkr om dig och din bogg mkt mer än hennes!
  jag hatar henne så jävla mkt
  hoppas en vacker dag kommer och jag ser henne ute nånstans

  Reply
 11. filippa juni 25, 2009 at 1:34 e m

  GUD VAD MYCKET SPAM,
  MEN IALLAFALL , TYCKTE DET CITATET I SISTA BILDEN VAR HEL RÄTT. någon sötare än paulina finns ju inte?

  Reply
 12. Linnea juni 25, 2009 at 3:17 e m

  alltså gå och skaffa ett liv?
  hur fan kan du tjäna så mycket pengar på att "överglänsa" andra och skriva skit bara för att DU är så bra?
  gå och sug kuk

  Reply
 13. sofie juni 25, 2009 at 3:23 e m

  jag älskar ditt hår! hur långt är ditt löshår och var har du köpt det :)?

  Reply
 14. Jonna juni 25, 2009 at 4:19 e m

  Har du 2 tatueringar? ;o och piercing i tungan? Hur får du dina föräldrar övertalade? XD

  Reply
 15. Nea juni 25, 2009 at 8:00 e m

  du är så cool, jag önskar att jag oxå va och såg ut som du…, när man ser bilder på dig och sen tittar jag på mig själv så ser jag ju hur ful jag är =(

  jag vill oxå vara snygg och populär <3

  Reply
 16. Greta arnold juni 25, 2009 at 11:49 e m

  sNÄLLA kan du inte bara inse fakta du ser fan inte bra ut för det först för det andra du är så jävlarns mycket sär typ tror att du är nåt du önskar du var med du är ju för fasiken bara blond helt blåst sök till big brothers vet ja!=)

  Reply
 17. linnea juni 26, 2009 at 12:03 f m

  vart har du gjort dins tatueringar ? (: dom är sjukt söta ;P

  Reply
 18. Sara juni 26, 2009 at 2:10 e m

  gillade den där " den ända barbien som är snyggast på utsidan och insidan " eller vad det stod, så jävla sant, du är hur fin som helst på utsidan och verkar ändå vara jätte go på insidan, från skillnad till f*ttdessie. ush. Ta hand om dig paulina <3

  Reply
 19. ANONYM juni 26, 2009 at 5:51 e m

  asså HUR FAAANNNN KAN DU LÄGGA IN EN BILD PÅ DIG HALVNAKEN!! USCH LIKSOM!!!

  Reply
 20. Sara juni 26, 2009 at 6:19 e m

  Hejhej, asså jag vet inte ifall du kommer läsa min komentar… Men jag skriver ifall.. Jag har följt dessiree's och din blogg från början typ. Och jag tycker att du verkar (har inte direkt träffat dig i verkligheten) men du verkar sann och ärlig… Visst jag förstår ifall du kanske lägger in en liten vitlögn i bloggen iblan, till skillnad från dessie ,som du skriver:sanningen om dessie , jag tror verkligen på att hon är så som du har skrivit om hur hon är. Jag har också sett när ni har bråkat så är du mera: jag saknar min bästevän och så , men dessie är typ: aja,hon kommer komma tillbaka om en vecka om du förstår vad jag menar. Du är en bra förebild för dom i din/våran ålder . Tack, jag är beroende av din blogg, ville bara säga det =).
  Hare bäst. kramkram.<3

  Reply
 21. Sara juni 26, 2009 at 6:19 e m

  Hejhej, asså jag vet inte ifall du kommer läsa min komentar… Men jag skriver ifall.. Jag har följt dessiree's och din blogg från början typ. Och jag tycker att du verkar (har inte direkt träffat dig i verkligheten) men du verkar sann och ärlig… Visst jag förstår ifall du kanske lägger in en liten vitlögn i bloggen iblan, till skillnad från dessie ,som du skriver:sanningen om dessie , jag tror verkligen på att hon är så som du har skrivit om hur hon är. Jag har också sett när ni har bråkat så är du mera: jag saknar min bästevän och så , men dessie är typ: aja,hon kommer komma tillbaka om en vecka om du förstår vad jag menar. Du är en bra förebild för dom i din/våran ålder . Tack, jag är beroende av din blogg, ville bara säga det =).
  Hare bäst. kramkram.<3

  Reply
 22. Alicia juni 26, 2009 at 8:10 e m

  Välkommen in till min blogg där jag skriver intressant utan att provocera, och jag är inte falsk, utan äkta! Läs om min vardag med mina vänner, om olika saker och allt från mode till det senaste 360 spelet 😀

  Kram, Alicia @ http://ThatAlicia.blogg.se

  Reply
 23. Anonym juni 26, 2009 at 10:12 e m

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Vad tycker du om KISSIE ??????!!!!!!!!

  FYYY FAN!!!!!!!!!!!!

  Kolla in mitt inlägg och lägg en kommentar !!!!

  http://www.mercedesbeeenz.blogg.se

  Reply
 24. sara juni 27, 2009 at 1:33 e m

  jag tker du e så mkt bättre än dessie, när man kollar hennes blogg tänker man BIMBO direkt. Men du värkar skit gullig och du ser så mkt bättre ut än hon 🙂 Ta inte åt dig för du vet att du e sötare! Såfalsk hon värkar vara ..

  Reply
 25. Emma juni 27, 2009 at 4:13 e m

  Hur gammal är du egentligen? Du ser väldigt ung ut 😛

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *