Idag så pratade jag med Steffi, om en resa till spanien till Mallaga(stavfel?).. Pappa bokar resan på mådag, och jag kommer förmodligen att vara där i 1-3 veckor… Ska bli skönt att komma bort också. Från skitsverige, där det bara regnar&rengnar.. Självklart kommer datorn att vara med 😀

Och när "stackars" Steffi sittet och steker i solen i Spaninen, så har flera st glömt bort hennes företag. Så skriv grattisi efterskott till henne.. GRATTIS STEPAHIE!

säg grattis nu då, http://radionovaa.blogg.se

puss på min snygging som precis fyllt 16 sommrar!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *