nu ska jag sova..

För jag ska träffa denna brutta kl typ 11 imorogn ? Och jag ska ta mitt första dopp, hälsa mig lycka till redan nu…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (20)
 • Sandra

  – Lycka till.

  Har inte ens doppat fötterna än ^^

 • Tilda

  Så farligt kan det väl ändå inte vara? xD Haha, men lycka till!

 • Anonym

  SÖT TJEJ 🙂

 • Frida

  lYCKA TILL! Besök min fjortisblogg jag uppdaterar hela tiden

 • Anonym

  lycka till paulina ..

  kram

  Lizzy!

 • TILDA

  haha lycka till, de är bar att bada i kallt vatten (:
  söt kompis du har

 • Serena

  Ha du inte simmat änn? 😀 jag var både igår och idag kolla in mina sim bilder i bloggen där jag hoppar från klippor med min kompis 😀

 • Anonym

  haha tog mitt första dopp i veckan..

 • Anonym

  du suger fitta

 • nd

  Hej Paulina. Jag gillar verkligen "ditt nya jag " du har fräschat upp dig och verkar må mkt bättre. Tidigare så tyckte jag inte alls om dig men du får mig att ändra den åsikten. Jättebra att du inte längre bryr dig om dessie och att du inte vill ge henne publicitet genom att skriva töntiga saker om bråk&sånt på din blogg. SKITBRA! fortfätt så och glöm henne – enligt mig det bästa du kan göra. KRAM
  detta skrev jag till henne;
  Okej, jag fick verkligen fundera på om jag skulle skriva det här. Allt det här onödiga har pågått länge nog så jag tkr det är dags att sluta. Vanligtvis skriver jag inte "negativa" eller elaka kommentarer till wannabee kissie bloggare, men för din skull gör jag ett undantag.

  1. Du ljuger extremt mycket i din blogg om allt mellan himmel och jord. Den här händelsen du säger ska ha hänt mellan dig och Kissie nyligen på någon fjortisfest stämmer inte alls. Du eller dina kompisar har inte slagit kissie överhuvudtaget och hon har verkligen inte börjat gråta! är du någon slags narcissistisk person som måste hitta på lögnaktiga historier för att uppnå vad du nu än vill ? snälla . .
  2. Du är bara arg på din förra BFF paulina p.g.a att hon berättade en av din största hemlighet på sin blogg. Att du är otroligt osäker på dig själv, att du är beroende av uppmärksamhet och bekräftelse m.m. Hur sjuk är man inte om man var dag står och klämmer på sitt eget fett för att få det smalare ? KLART OCH TYDLIGT ATT DU HAR EN ÄTSTÖRNING
  och att klämma på din egen näsa i hopp om att den ska bli mindre ? – det blir bara värre&värre lilla du.
  3. Allt du gör är att härma kissie. För innerst inne så dyrkar du henne, du vill klart och tydligt vara som hon. Varför skulle du annars bry dig så otroligt mycket om allt hon säger och gör ? Anledningen till varför hon ens bryr sig är för att du härmar henne med precis exakt allt !! Från bloggnamnet "dessie" ( liknar "kissie") till bloggdesignen, sättet att vinna läsae på och utseendet. Erkänn det bara, du är avundsjuk och djupt inne så älskar du henne. Om hon kom upp och skulle ville bli din bästa kompis så skulle du knappast säga nej.
  4. Du ser ut som en liten slampa som försöker spela "miss natural". Men på det stora hela är allting med dej 100%fejk från dina äckliga naglar till ditt löshår, din hårfärg och inte minst ditt påklistrade leende.

  Vanligtvis hade jag bara bett dej att växa upp. Men du behöver verkligen mer än så, du är inte riktigt frisk i huvudet. Jag gillar inte kissie heller, men på ngt vis har jag ändå respekt för vem hon är och vad hon gör, för henne är det en image. Det accepterar jag, hon uppfann hela det konceptet och det funkar jättebra.
  Borde jag ens nämna att du inte har varit i skolan på jättelänge ? det är verkligen inte normalt och du behöver psykologhjälp för att slippa gå ut och flasha dig, och kopiera andra samt bråka med din förra bästis. Är du verkligen så pantad ?
  Att röka & dricka, knarka,ligga runt och allt annat jag specifikt vet att du sysslar med kommer inte funka i längden.

  Är det här verkligen den du vill vara ? FEJK

 • Anonym

  hon var lik Elita Löfgren 😀

 • mathilda

  ser du att du ligger tvåa på bloggtoppen 🙂

 • Frida

  Vad snygg klocka du har på bilden, vad är det för en??

 • zarah

  *hejhej! Svara gärna på dagens fråga i min blogg, temat är resor. Ha det bra! :)*

  http://zlundin.blogg.se

 • simon

  Vilken jävla babe 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *