nu ska jag sova..

För jag ska träffa denna brutta kl typ 11 imorogn ? Och jag ska ta mitt första dopp, hälsa mig lycka till redan nu…

(Visited 37 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Sandra juni 28, 2009 at 4:08 f m

  – Lycka till.

  Har inte ens doppat fötterna än ^^

  Reply
 2. raghid juni 28, 2009 at 4:21 f m

  lycka till 😛

  Reply
 3. Tilda juni 28, 2009 at 5:41 f m

  Så farligt kan det väl ändå inte vara? xD Haha, men lycka till!

  Reply
 4. Anonym juni 28, 2009 at 4:37 e m

  SÖT TJEJ 🙂

  Reply
 5. Frida juni 28, 2009 at 5:33 e m

  lYCKA TILL! Besök min fjortisblogg jag uppdaterar hela tiden

  Reply
 6. Anonym juni 28, 2009 at 6:14 e m

  lycka till paulina ..

  kram

  Lizzy!

  Reply
 7. TILDA juni 28, 2009 at 6:22 e m

  haha lycka till, de är bar att bada i kallt vatten (:
  söt kompis du har

  Reply
 8. Serena juni 28, 2009 at 6:52 e m

  Ha du inte simmat änn? 😀 jag var både igår och idag kolla in mina sim bilder i bloggen där jag hoppar från klippor med min kompis 😀

  Reply
 9. Anonym juni 28, 2009 at 7:14 e m

  Annis <3

  Reply
 10. Anonym juni 28, 2009 at 7:58 e m

  haha tog mitt första dopp i veckan..

  Reply
 11. Anonym juni 28, 2009 at 8:06 e m

  du suger fitta

  Reply
 12. nd juni 29, 2009 at 12:03 f m

  Hej Paulina. Jag gillar verkligen "ditt nya jag " du har fräschat upp dig och verkar må mkt bättre. Tidigare så tyckte jag inte alls om dig men du får mig att ändra den åsikten. Jättebra att du inte längre bryr dig om dessie och att du inte vill ge henne publicitet genom att skriva töntiga saker om bråk&sånt på din blogg. SKITBRA! fortfätt så och glöm henne – enligt mig det bästa du kan göra. KRAM
  detta skrev jag till henne;
  Okej, jag fick verkligen fundera på om jag skulle skriva det här. Allt det här onödiga har pågått länge nog så jag tkr det är dags att sluta. Vanligtvis skriver jag inte "negativa" eller elaka kommentarer till wannabee kissie bloggare, men för din skull gör jag ett undantag.

  1. Du ljuger extremt mycket i din blogg om allt mellan himmel och jord. Den här händelsen du säger ska ha hänt mellan dig och Kissie nyligen på någon fjortisfest stämmer inte alls. Du eller dina kompisar har inte slagit kissie överhuvudtaget och hon har verkligen inte börjat gråta! är du någon slags narcissistisk person som måste hitta på lögnaktiga historier för att uppnå vad du nu än vill ? snälla . .
  2. Du är bara arg på din förra BFF paulina p.g.a att hon berättade en av din största hemlighet på sin blogg. Att du är otroligt osäker på dig själv, att du är beroende av uppmärksamhet och bekräftelse m.m. Hur sjuk är man inte om man var dag står och klämmer på sitt eget fett för att få det smalare ? KLART OCH TYDLIGT ATT DU HAR EN ÄTSTÖRNING
  och att klämma på din egen näsa i hopp om att den ska bli mindre ? – det blir bara värre&värre lilla du.
  3. Allt du gör är att härma kissie. För innerst inne så dyrkar du henne, du vill klart och tydligt vara som hon. Varför skulle du annars bry dig så otroligt mycket om allt hon säger och gör ? Anledningen till varför hon ens bryr sig är för att du härmar henne med precis exakt allt !! Från bloggnamnet "dessie" ( liknar "kissie") till bloggdesignen, sättet att vinna läsae på och utseendet. Erkänn det bara, du är avundsjuk och djupt inne så älskar du henne. Om hon kom upp och skulle ville bli din bästa kompis så skulle du knappast säga nej.
  4. Du ser ut som en liten slampa som försöker spela "miss natural". Men på det stora hela är allting med dej 100%fejk från dina äckliga naglar till ditt löshår, din hårfärg och inte minst ditt påklistrade leende.

  Vanligtvis hade jag bara bett dej att växa upp. Men du behöver verkligen mer än så, du är inte riktigt frisk i huvudet. Jag gillar inte kissie heller, men på ngt vis har jag ändå respekt för vem hon är och vad hon gör, för henne är det en image. Det accepterar jag, hon uppfann hela det konceptet och det funkar jättebra.
  Borde jag ens nämna att du inte har varit i skolan på jättelänge ? det är verkligen inte normalt och du behöver psykologhjälp för att slippa gå ut och flasha dig, och kopiera andra samt bråka med din förra bästis. Är du verkligen så pantad ?
  Att röka & dricka, knarka,ligga runt och allt annat jag specifikt vet att du sysslar med kommer inte funka i längden.

  Är det här verkligen den du vill vara ? FEJK

  Reply
 13. Anonym juni 29, 2009 at 4:09 e m

  hon var lik Elita Löfgren 😀

  Reply
 14. mathilda juni 29, 2009 at 4:59 e m

  ser du att du ligger tvåa på bloggtoppen 🙂

  Reply
 15. Frida juni 29, 2009 at 8:23 e m

  Vad snygg klocka du har på bilden, vad är det för en??

  Reply
 16. Charlie juni 29, 2009 at 10:12 e m

  Ah, snygg brud.

  Reply
 17. simon juli 1, 2009 at 12:23 e m

  Vilken jävla babe 🙂

  Reply
 18. nanny juli 2, 2009 at 1:51 f m

  grattis till henne !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *