Jag sätter på lite musik, en låt den killen som jag älskade.. Som jag krossade, var otrogen mot oberäkliga gånger.. skcikade till mig.. Tänker tillbaka på allt, ¨när jag träffade Dessie första gången . Sista gången jag träffade Malin, när det bröt mellanmig och Robin, första gången jag drack. Grönalund tiderna.. Allting

Det känns som jag vaknar upp nu, jag har levt i en dröm. jag har just insett att du fått mig att bli ytlig, jag tänker knappt längre. Jag har inte ögonen öppna, när jag snackar skit. Som rollen i bloggen, en isakll bitch, som inte lysnnar på någon tar igen skit osv.. Jag är mig inte själv längre, jag förstår inte. Vad är det som hänt ?
Du har fått mig att bli någonting som jag inte är .. Jag är rädd för verkligheten, jag har levt  i en dröm..
Jag är en djup person, det har jag alltid vart..
Jag önskar att jag aldrig träffat dig. För när jag är med dig finns ingenting i min omgivning. Bara kläder smink droger och killar.

jag vill bli mig själv igen, men har svårt att hitta tillbaka.. Måste börja ta tag i saker,

helvete..
Posted in: Livsstil
Kommentarer (162)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *