SMÅLAND HER I COME

Ja ni, bra / dåliga nyheter. Ska faktikst bli jätte kul att åka till småland. Var så himla länge sen jag var dära. Och jag kommer att kunna blogga. Åker imorogn kväll och kommer att vara dära i ca 4a dagar. Så ni får klara er utan mig. Fast självklart så kommer jag att blogga !

Kommer att åka till Nybro som ligger rätt så nära Kalmar där jag också kommer att vara en del under dom här 3 kommande dagarna.  Så frågan är, har jag några fans i Kalmar eller Nybro ? Skulle vara super kul å vet 🙂

& En annan fråga är. Vad ska jag ha med mig för kläder ? Har packat och fixat lite, och jag kom fram till det hära..

Vanliga linnen. Kommer inte orka klä upp mig speciellt mykcet dära..

Vita jensen jag köpte idag. Jeansleggins en kjol och två par tights..

Den svarta festklänningen som jag ska ha om det blir fest.. Min gula sommriga klänning om det blir bra väder. Och en tubkjol + rosa mjuksdräkten som jag antagligen kommer att bo i. och så mit nitskärp. Om jag känner för det 🙂

ETT MÅSTE  locktångd platttång smink. Min Chanel 0,5 parfym serum om jag ska platta håret.

+ underkläder ( självklart) smycken..
Jag måste ju vara lite organiserad iallfall.

(ursäkta att bliderna ser så smutsiga ut. P.g.a av att min kamera suger..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (101)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *