God morgon…

Hello ! Nu har jag vaknat och ska till åka moppe till Haninge centrum med mamma. Brr… Har ni känt hur kallt det är ute ?

4 timmar, nej vänta 3 timmars sömn. Jag är täppt i näsan och vrider och vänder på mig hela tiden. När jag är täppt på höger sida om jag ligger åt på höger sida, och så tvärt om. Och om jag ligger på rygg så kan jag inte andas alls . Huvudvärk och 38 graders feber, Och så ont i halsen så att det göt ont att ta djupa andertag… Och näsan som bara rinner. Gud så synd det är om mig. Det är därför jag ska till Hningecentrum i rosa mjukiskläder och kort håt. Liknar en zombie nu, levande död känner jag mig..

Stackarsstackars mig 🙁

Tänk om jag kunde vara såhär söt just nu…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (80)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *