haninge centrum

Eller okej, jag kom hem run t kl 2 efter att ha åkt in osmikad med rosa mjukiskläder till haningeC.. Var hos doktorn och han hade beslutatat att jag hade fått "strefalukoker"(stavfel sak samma)… Av att någon viss person smittat mig ! Som bara råkat dricka lite för mycket, och bara råkat ha försökt slå sitt strulrekord… Aja, han är gullig endå…

Men nu ligger jag här och har pratat med Jennifer som också är sjuk. Vi snackade om våran förkylning som unga mammor skryter om sina barn nästan…

Käkade lite Tacobar, och jag och mamma var bara tvungen att shoppa lite. Eller ja. Inte speciellt mykcet. Men något  blev det iallfall !

3 par trosor som sitter skit fint ! 129 kr för 3 st på gina. Och en tunika/ tröja från Vera moda 199. Och en näspiercing, fast den var för liten för att ta kort på..  Min gamla ramlade ut för ett par månader sen och mitt hål i näsan växer f*n aldrig igen. Så varför inte bara ha den i ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee Alexandra Nilsson - Badat med hundarna i Sigtuna Alexandra Nilsson - Jag är så redo för hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *