SOMMAR FUCKING LOV ?

Jag får ständigt kommentarer om att "gud så skönt att inte gå i skolan" och liknade. Hela tiden. Att jag bara ligger hemma och sover och ser alltid superfräsh ut när jag går ut. Kankse beror på att ni normala ungdomar går i skolan på dagarna , och jag bara ligger hemma och pruttar. Inte bokstavligt talat men typ.

Om man läser dom flästas bloggar så står det " SOMMAR FU*KING LOV" osv.. Men jag har inte ens nämt det. Jag skulle kunna låtsas vara glad, visst är jag det. För att det är vamt ute.. Nu ljuger jag igen för det är det ju inte ! Det känns mer som höst, eller kankse pingst eller något annat hemskt. Men hoppas att vädret vändet. Men det jag ville komma fram till var att jag kan inte se eframemot någonting. Jag kan vara glad för andras skull. Jag har inget sommarlov, jag längtar efter att gå till skolan med flottigt hår i en mjuksdress, ibland gå super fixad. Och jag sakanar att lägga tusen lager concelar under ögonen för att dölja påsarna för att man gick och la sig två timmar försent kvällen innan. Morgonandedräkten. Jag saknar på att sitta och titta på klcokan *tick tack tick tack* "bara trettiotre minuter och 45 sekunder kvar, HÅLL UT TILL RÖKPAUSERNA"… Det ända man hade att se fram emot i skolan, att gå ut och tjyvröka. Men nu är det inte samma sak, jag har växt upp från det dära. Jag vill ha bal, och klä mig i en fin klänning. Och lätt veta att jag skulle ta all uppmärksamhet. Jag saknar att vara spydig mot att småfjortisar som glodde snett i korridoren. ÅH jag vill gå i skolan, för jag vet att jag skulle imponera. Tänk er själv. Att när sommaren kommer, medans ni njuter. Så tar jag den för giviet. Jag fick aldrig stå i rengnet igår och sjunga "sommar sommar och sol havet…." ja ni vet. Hemska tanke. Men nästa år ska jag gå om, spikat.

Någon 94a som går i skolan på söder, som skulle välkommna mig in i din skola ? Och isf vilken ? Tell me

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *