The sims 3

Jag somnade nästan direkt när jag kom hem. Gud så skönt och sova. Folk har sms bombat mig och ber mig komma till grönalund. Aldrig i livet. Inte när pappsen ringde och frågade om jag ville ha The sims 3… Lär bli farligt när alla bloggare köpte the Sims, man blir så… Stuck, besatt galen. Kommer ihåg när jag var liten eller liten och liten. Typ 12( då vi hade två hus på tomten med datarum och toalett) då bodde jag i det ena. Det var vinter och jag hade spelat the sims 2 dyngn i streck. Hade bara druckit lite cola och ätit en halv marabou. Jag hade ju inte tid hallå ?

Det slutade med att det var vinter och kallt. Och eftersom jag hade blivigt ett datafreak så började jag desperat att skaka, det slutade med att jag halkade påväg till middagen… Skrapade upp hela benet och grät som ett litet djur framför The sims 2…. Tack och lov att Elverket kom.. Annars hade jag nog vart fast en idag.

Men nu ska jag bara vänta på att han kommer och lämnar det.. Måste berhärska mig, galet !
Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee Alexandra Nilsson - Badat med hundarna i Sigtuna Alexandra Nilsson - Jag är så redo för hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *