tack så hemskt mkt

Ett rim och en idolbild från: http://haannahs.blogg.se/

Paow Hon skriver om allt i stort sett, på hennes blogg på internet,
Hon skriver om livet, känslor och kläder, om vänner, kärlek, händelser och städer
Hon skriver hissar och dissar, och saker så man fnissar
Hon videobloggar likaså, och lägger ut sin outfit lite då och då Hon bjuder på bilder på olika saker, som passar i alla olika smaker Hon skriver om allt som vi vill läsa, det är därför vi har vår söta, fräsha, alldeles egna Paulina, fina, mäktiga blondiiina .

Eftersom jag får så otroligt mycket idolbilder ( ca 50 om dagen) så om  ni vill att jag ska publicera dom ( för att jag sparar alla) så skriv eran bloggadress på sidan av bilden. För det blir så rörigt i mejlen annars.
Men vill du skickia idolbilder. Glöm inte det då ! Skriv din bloggadress på.

Mejla då till [email protected]

(Visited 62 times, 1 visits today)

18 Comments

 1. Hampus juni 9, 2009 at 5:30 f m

  Missa inte min auktion som är i bloggen plus att jag laddar upp en hel del bilder också om min resa i dalarna!

  chillarn.blogg.se

  Reply
 2. Anonym juni 9, 2009 at 6:01 f m

  hej Paulina, kan inte du lägga ut en bild och visa hur långt hår du har fått? 🙂

  Reply
 3. Anonym juni 9, 2009 at 6:02 f m

  hej Paulina, kan inte du lägga ut en bild och visa hur långt hår du har fått? 🙂

  Reply
 4. emma. juni 9, 2009 at 8:46 f m

  vill också de bild på hur långt hår du har fått x)

  Reply
 5. DEN BÄSTA! juni 9, 2009 at 10:10 f m

  fast du får ju typ väärlden fulaste! x)

  Reply
 6. Anonym juni 9, 2009 at 10:25 f m

  Gulligt 😀

  Reply
 7. Anonym juni 9, 2009 at 10:33 f m

  DU HAR FORTFARANDE INTE LÄNKAT TILL MIN BLOGG, FRIDA BORGENFALK STÅR DET PÅ BILDEN, DU HAR FORTFARANDE INTE RÄTTIGHETERNA TILL ATT PUBLICERA DEN EFTERSOM ATT DU INTE LÄNKAR TILL MIN BLOGG SÅ JAG SKRIVIT TILL DEJ ETT X ANTAL GÅNGER, ANMÄLNINGEN ÄR NÄRA.

  Reply
 8. linea juni 9, 2009 at 10:59 f m

  kolla min bloggis

  Reply
 9. Erica juni 9, 2009 at 11:21 f m

  Nu är inte det här riktat emot dig. Men någon utav dina läsare kanske känner igen sig.

  Är du också en utav dom som har ett BMI över det normala? Eller du kanske skäms över att behöva ta ifrån de större storlekarna när du handlar kläder.

  Du är verkligen inte ensam. Läs min blogg och följ mig på min väg ner. Hos mig kan du läsa precis om vad som händer hos mig. Vad jag stoppar i mig och mina tankar och funderingar om diverse dieter och produkter. Du kan använda mig som bollplank och jag tar gärna emot tips och ideér som rör viktnedgång. Du kanske har något bra recept att dela med dig av.

  Så titta gärna in hos mig. Jag lovar att jag INTE är en ung tjej som är 170 lång, väger 65 kg och påstår att jag är fet. Jag väger något över 90 kg och har planer på att gå ner 15-20 kg. Så det kommer bli en ordentlig resa. =)

  // Erica – http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen

  Reply
 10. annie juni 10, 2009 at 11:17 f m

  grymt rim hon hade skrivit ihop! stämde fint överens ju 🙂

  Reply
 11. Connie juni 10, 2009 at 8:37 e m

  alltså herregud, vem tror du att du är?

  du är en blandning av Kissie och Dollyblond, så himla patetiskt. Du kommer däremot kunna tjäna pengar om du skaffade dig lite egna åsikter och slängde dit löshår och gick ur din fjortisfas. PUSSSSSSSSSSS (K)(K)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *