tack så hemskt mkt

Ett rim och en idolbild från: http://haannahs.blogg.se/

Paow Hon skriver om allt i stort sett, på hennes blogg på internet,
Hon skriver om livet, känslor och kläder, om vänner, kärlek, händelser och städer
Hon skriver hissar och dissar, och saker så man fnissar
Hon videobloggar likaså, och lägger ut sin outfit lite då och då Hon bjuder på bilder på olika saker, som passar i alla olika smaker Hon skriver om allt som vi vill läsa, det är därför vi har vår söta, fräsha, alldeles egna Paulina, fina, mäktiga blondiiina .

Eftersom jag får så otroligt mycket idolbilder ( ca 50 om dagen) så om  ni vill att jag ska publicera dom ( för att jag sparar alla) så skriv eran bloggadress på sidan av bilden. För det blir så rörigt i mejlen annars.
Men vill du skickia idolbilder. Glöm inte det då ! Skriv din bloggadress på.

Mejla då till [email protected]

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - HELGEN! Caroline Roxy - PORTFOLIO (beta) Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *