Vakna nyss..

Nu vaknade jag, gud så värdelöst det känns. Men det funkar, jag får ju trots allt inte gå ut idag. Inte för att jag vill gå ut idag, kolla bara på vädret ? Nej jag har duschat för en hel vecka så länge som jag stog i rengnet igår. Slitet. Hemska tanke.. Ska iallafall ringa hit Tess så ska vi hyra en film och sola. Det låter väl mysigt ?

Nu har jag iallfall visat er en annan sida av mig, jag som faktikst inte brukar dricka. Men sommarlovets/höstlovets första alkohol behövdes. En kallsommarfjortisfest. Good, men jag är inte som vissa andra bloggare som super varje dag nu på lovet. Nejnej så värdelös är jag inte. 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Red dress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *