vaknade nyss

Av att jag fick ett sms " vill inte ha något med dig att göra du dra upp för mycket uppmärksamhet osv osv"… Gaaaaaah vad jag hatar killar. Och nej det är inte Johnny, som är en av mina bästa killkompisar. Åt helvete med inlägget under, jag behöver ingen hjälp. Vet exat vem jag ska gå till nu,

ingen nöd på mig. Inte så att jag färgar håret svart slutar sola solarium och tatuerar hela armarna ( eftersom jag kommer att gå till min tatuerings kille nu) .. Eller jo kankse. Det får vi se. Eller ännu bättre. Jag blir lesbiks. Woho. Paulina har fått sitt värsta ilandsproblem. Det trodde ni inte va. Att Paow hade problem med att få killar.

Aja snackade lite med min darling Dessie. Hon kankse ska följa med till småland. Skulle bli kul om hon gör det ! Om hon gör det, så ska vi pussas. Eller ännu bättre. Ha sex ! Så kankse jag kommer över " ni vet vem"….

Aja nu ska jag käka och snacka lite med mammsen.. Puss!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *