Bored

Kom hem för ett visst antal timmar sen. Och jag har tänkt på en sak, fyfan vad jag äter. Äter&äter&äter.. Jag börjar bli tjock, kankse dags att gå ner i vikt…? Eller ner i vikt, kankse vill jobba på en snyggare body?

Förut så var jag alldeles för smal och umgådes med folk som peppade mig till att äta, tvigade i mig mat.. Sen när jag började byta umgänge så rörde det sig till modeller och liknade som ständigt berömde mig för min kropp. Som säger till mig att jag "kankse inte borde äta på donken" osv.. Haha.. Men nu är jag verkligen skitmätt! Jag dör, nej men nu är jag rätt så nöjd med min kropp *smile*

Oj ojoj vad min mage ser uppblåst ut:o

Posted in: Livsstil
Kommentarer (139)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *