BUS

Halomi!

Vaknade för ca en timme sedan och har vart nere och käkat frulle, och köpt en B.U.S.. Jo jag vet, skit äckligt.. Brunutansol är så inte mig.

Men whatevere, jag kan ju knappt sola längre. Har fått pigmentfläckar på hela bröstet och ut mot armarna. Det är inte speciellt äcklig egentligen, eftersom det bara är vita fläckar på huden, känns inte men syns väldigt bra inomhus.. Men som tur är så syns dom inte efter två lagar brunutansol. Goodie! Som tur är så kan jag sola lite..

& det är exat vad jag tänker göra nu. Vi ska röra oss ner mot stranden, tänk er att Estland har en strand? När jag hör Estland så tänker jag på stora vita pitongbyggnader fula kläder & bleka människor.. Hehe, men nu ska jag bara fixa mig lite.. Puss

Jo alla säger att man blir super fläckig. Men någon som prövat den här? Är den bra?!!!

 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (88)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *