boredbitch

Det har verkligen vart en seg vecka, det kan jag säga.. Låter som jag alltid är seg, och det kan nog stämma… Men nu har det vart extremt! Inget festande knappt, eller jo i onsdags.. Men det var ju lixom länge sen nu?

Idag så vakade jag runt halv ett och drog in till elgiganten och köpte mig en rosa kamera ett rosa kamrafrodral och det som vi åkte dit för att köpa. Just det ett trådlöst internet..

Sen så nu har jag dushat och är alldeles klar ! Ska nog festa lite smått idag men det får vi ser hur det blir, ska ut och träffa Amir snart vi kankse drar hem till AJ. Aja whatever nu ska jag bara bli klar med sminket.. Puss!

Så rosa.. så paow

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *