boredbitch

Det har verkligen vart en seg vecka, det kan jag säga.. Låter som jag alltid är seg, och det kan nog stämma… Men nu har det vart extremt! Inget festande knappt, eller jo i onsdags.. Men det var ju lixom länge sen nu?

Idag så vakade jag runt halv ett och drog in till elgiganten och köpte mig en rosa kamera ett rosa kamrafrodral och det som vi åkte dit för att köpa. Just det ett trådlöst internet..

Sen så nu har jag dushat och är alldeles klar ! Ska nog festa lite smått idag men det får vi ser hur det blir, ska ut och träffa Amir snart vi kankse drar hem till AJ. Aja whatever nu ska jag bara bli klar med sminket.. Puss!

Så rosa.. så paow

Posted in: Livsstil

You might also like

Keela - OUTFIT Caroline Roxy - Kitchen aid We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *