brådis

Gud så värdelös jag känner mig ibland. Eller jag är nog ganska värdelös när det gäller att vakna annars är jag bra =) ..

David kom hem till mig, och nu är jag halvfixad typ.. Fixade mig en stund, men har inga tighst på mig. Så det måste jag gå ut och köpa, vill ha min rumpa ifred idag faktikst.. Inte ofta jag får det.. affären stänger ju 8a i denna skitstad. Aja whatever, nu ska vi dra ut. Bloggdatorn är med. Puss!

Den osminkade sanningen.. Haha, men aja nu drar vi ut. Pussssssssss

Posted in: Livsstil

You might also like

Hedda Dibinger - district môt Caroline Roxy - Vibin' Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Puppy training 1.0 Caroline Roxy - Skincare Skincity Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *