grinig

Hello evreybody lite dåligt med uppdatering idag, men lika bra det egentligen.. Har vart på sjukt dåligt humör anyway, man ska aldrig blogga när man är ledsen eller arg. För då låter man självmordsbenägen eller hänger ut folk  Var det pga av en sak.. Lite känsligt ämne där så vi låter det vara ett tag tills framtiden bestämmer sig.

Idag så har det seriöst vart en värdelös dag utan att ööverdriva.. Började dagen med att vakna kl 3, sen så kom david hem till mig vid fem. Jag dushade och hann inte sminka mig. Vi köpte sushi och sydde löshår. Ja.. Sen till slut så fick vi för oss att vi hade bråttom ut för att vi skulle träffa Krille… Som var ofixad, och ja vad kan man säga…… Det tog ett jävla tag, så vi luffade runt lite istan.. Tills vi mötte upp honom och kaviar som alltid är lika glad =)

Vi luffade runt och åkte till tcentralen, jag som var taggad på fest… Men svårt det när man är med tre killar. Jag fick komma på två fester om jag hade tjejer med mig.. Men vad skulle man göra lixom ? Tvinga på david hårförlängingen och klacksor ? Haha tyvärr så sa han nej, men whatever ? Aja.. Nu ska vi laga klart maten! Woho david&Paulina mästerkockarna..

Johnny & Krille åkte svartaxi.. (lägg märke till Davids stoooora grej till vänster)

Haha krille..

Blev inte så mkt bilder idag, 🙁

Posted in: Livsstil
Kommentarer (64)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *