fest hos krille

Hello..

Segt det har blivigt med uppdatering dom här dagarna men det får ni leva med!

Jag amir och Annie kom nyss hem till mig ( ps det kliar i ámirs högra pung).. Vi har vart på fest hemma hos krille, var jätte najs men jag skämde nog ut mig en aning. Men whatever, det tillhörs fjortisåldern. Jag tror att alla på festen såg min rumpa iallfall, Som jag trots allt frotfarande får stanna kvar i tills jag fyller 16 om 3 månader så det är bara att passa på! Eller vad tycker ni?! Aja jag får vara omogen så länge jag är så pass ung! Haha , trevligt folk var det där. Inte så mkt, men det var jag johnny sebba annie krille Isolde och emma 😀 wiho..

Haha men jag kan säga, det blev ingen pinne ikväll iallfall.

Festfolk!

Krille jag & glada Annie.

Pusspuss

älskling och jag =)

‘=O

Emma jag och min älskade anniepannie!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *