Kan inte sova Arrgh!

Att blanda koffeinpiller med Alkohol kan inte vara bra ? Krille som försökte supa mig under bordet för att få mig i säng, men hur ska jag kunna komma i sängen om jag inte är trött hade han tänkt ? Osido så skojade jag bara , jag tog dom själv. Han sa att man blir jätte pigg, och jag som redan är helt hypad kan ju verkligen inte sova. Men kul och testa . Ett koffeinpiller motsvarar lika mkt koffein som 10 koppar kaffe omg jag som inte kan sova när jag dricker en latte.. Hur ska detta gå?!

Amir ligger iallfall och stönar för sig själv i sängen… Undrar vad han drömmer om?! Och annie vill ut och röka.. Aja, nu ska vi ut och leka kalrsson på taket, vi ska klättra upp på mitt tak och kolla över söder. Puss på er

Posted in: Livsstil
Kommentarer (161)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *