Hemma nu!

Hello everybody!

Nu kom jag äntligen hem… Skönt att vara hemma nu. Jag och amir somnade trots allt runt 9 imorse och sov till typ halv 5 ? Och jag som har halvt utegångsförbud, gud så det suger att vara 15 ibland. Euw på den.

Men jag tog en dush och vi åkte in till slussen och käkade tacobar som vanligt. Det enda vi gör, festar sover och äter haha.. Måste börja ta det lite lungt nu, så nu ska jag ta det lite lungt dom här kommande dagarna..  Nice, sen efter det så mötte jag och Amir upp Isolde och hennes killkompis, senare så kom Emma och vi åkte vi hem till Amir och han hämtade ut sin IPOD gissa hur glad och stolt han blev. Så j*vla söt!
Sen så nu är jag och Isolde hemma hos mig och ska käka ännu mera tacos mmm…

Min kamera har gått sönder, DAMP! Men ska nog pallara mig in till elgiganten eller ngt liknade och köpa en ny imorgn. Great för eran del!

babe och jag

Posted in: Livsstil
Kommentarer (62)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *