Hemma hos mammsen nu!

Åkte hit för att hämta min kamera + lite små stuff kläder osv.. Jo för mamma ska ju åka bort i en vecka till smålad tror jag. Och hon frågade om jag ville följa med ? Nej tack, jag har redan vart där en gång i år…

Åkte iallfall in till stan och mötte upp Annie Vickan & Robert en stud. Senare drog vi oss mot slussen och mötte upp amir, gosh så jag sakar han ! Kul att han är tillbaka och nu är allt som vanligt nästan! Wiho Vi åt iallafall på tacobar dom dom höjt priserna med 8 kr:O Det kankse inte är så mkt, men en sån stor prishöjning herregud.. En dipptallrik som från början kostade 35 senare 39 kostar nu 47..Aja wahtever, har man pengar så har man.. Amir skulle hem och lämna sin väska som var laddad med sprit ciggaretter & smink, förvånar det mig ? Verkligen inte..

Men nu ska jag röra mig in mot stan igen & möta upp Amir , vi ska göra våra "grej" nu. Vara vakna för länge, och ja.. Käka =)

Pusspuss

Är rätt så trött nu.. Men nejnej ska inte sova, ses sart!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (62)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *