hårhårhår

Jag & Amir sitter hemma hos mig, och fixat mitt gamla löshår. Ni ver det där risiga som alla klagade på ? Joo, det är nästan som nytt. Jätte fräsht! Bara för att bögjävlen är så duktig på det där med hår..

Vi funtar på att gå och lägga oss snart. Men vi får se hur det blir med det. Det är ju trots allt Paow we talking about ? Sova innan kl 3 finns i i min värd. Never!

Amir var fläckig som ett djur efter att det skvätt runt vatten medans han tvättade löshår haha

Mitt  löshår är nästan som nytt nu, jag vill ha långtklshår inte kort!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Caroline Roxy - DATES Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *