Vill sova

Är jättetrött och vill verkligen sova. Men tänker så mycket på hur mkt vi har att göra imorgon.. Egentligen så är det inte speciellt mycket. Men det behövdes en stort kraftanstängning för att planera det nästan en vecka i förväg.. Herregud, alla distraherar mig. Kan inte somna, jag försöker verkligen..

Ibland så önskar jag att jag var Amir, som sa " jag är trött vi sover" och sen typ 30 sek senare *snark*..

Hinder 1: Det är en massa mörka personer utanför mig, för att det har vart något speciellt errangemang ( stavfel?) för något land.. Och det hjälper ju inte att skrika på dom, har redan försökt. Då kallade dom mig " jävla rasist" snacka om att folk tar åt sig när jag sa " hörru jag sover, gå någon annan stans och smäll raketer" herregud..

Hinder 2: Planering för imorgn, packa städa, shoppa , fixa löshår.

Hinder 3:   Att jag är jätte trött nu, och att jag kommer att vara trött när jag vaknar. Någon som tänkt så någon gång ? Gör inte det man får sömnproblem.

Hinder 4 : Ett stort problem, amir stönar i sömnen. Han behöver verkligen knulla

Och ja här är mina naglar, behöver fixa dom. Dom blev grymt fula när jag gjorde dom på åhlebns.. Omg. Ska boka tid hos " Fridas naglar" dom vet iallfall vad dom gör.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *