Home now!

Kom precis hem! Och nej jag blev inte full idag, vilket känns väldigt skönt! Jag är ju bara femton så jag ska ju trots allt inte dricka =) ? Aja whatever, nu kom jag hem från pride. trots att jag gick dit runt kl 9 idag typ ? Det var jätte sweet folk! Gud så jag älskar bögar, superhärliga.

Men jag fick också en och annan chok kan man säga! En gammal vän till mig var där, och vad mer kan jag säga än " I know it!" Aja det var as sweet iallfall, blev rätt glad! Sen så var vi där ett bra tag tills det började rengna & ha sig. Booring.. Så vi skulle gå och möta krille som väntade, men han orkade tydligen inte. Så ja, vi gick med Amirs två kompisar William & Simon vi köpte korv och seanre så rörde jag & Amir oss hem till mig. Amir lär väl bo här när han inser hur nära Tanto är till mig, tar runt 5 min att gå ? Sweet.

Min f****kamera dog idag.. Helvet, så det blev inga bilder. Men det kan ni ju se i amirs blogg 😉 Bye bitches, nu ska vi kolla på film och ta det lungt. Hörs senare!


Me and baby! Love u <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (56)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *