JAG ÖVERLEVDE

Kom precis hem till pappsen, ska fixa mig lite, sen träffa dessie så vi ska byta grejer. Jag vill verkligen ha min Ipod och hon ska få sin efterlängtade kamera. Inga kommentarer tack, det är bra att vi kan träffas utan att slå varandra är inte samma person som förut, så ja. Var glada för min skull, vi ska bara ta en fika & byta grejer.. Aja, whatever nu ska jag fixa mig lite. Så ses vi om ngn timme med ett videoinlägg, det gillar ni va ?

Haha jag för ett bra tag sedan.. Fina miner va ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Varit på show Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *