Hello, yesyesyes! ;itt internet funkar, men det är otrligt segt! Sitter utanför taxfreen och folk kollar typ snett på mig för att jag siitter hr med den här lillalilla datorn… Är påväg hem nu, wiiie! Båten kommer att komma in runt kl 10 imrogn bitti, om inte den typ sjunker eller ngt?

För det är sjukt dåligt väder, det kommer nog att börja gunga snart.. scary. Jaja om jag överlever så hör jag av mig när båten är iand, puss på er!

dåliga webcam, aja.. När jag kommer hem så kommer min kamera att vara igång. YES

Posted in: Livsstil
Kommentarer (127)

You might also like

Alexandra Nilsson - Matchi match Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Alexandra Nilsson - Mina senaste videos.. Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *