Jag har fått för mig att playahead är ute, eller så 2007 .. & att Bilddagboken är det nya hangaroundplacet? Aja whatever, det är där alla sygga killar i min smak finns.. Nämligen fjortisboois , haha ingen aning. Men jag gillar killar som är måna om sitt utseende..

Sen så hade jag ju en bilddagboken förut, men den blev avstängd för att dom trodde att jag var fejkad. Men hallå ? Its Paow bitch..

 Skaffa bilddagboken, det är där alla snygga biusexuella killar är ?

 Sen så ska jag ragga brallorna av mig.. Ragga på bilddagboken. Kankse någoting nytt?

 Mitt Alias på bilddagboken är, GirlPaower 
, för att jag är tjej och jag är Paow tjiho!
 ,
Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *