Jag har fått för mig att playahead är ute, eller så 2007 .. & att Bilddagboken är det nya hangaroundplacet? Aja whatever, det är där alla sygga killar i min smak finns.. Nämligen fjortisboois , haha ingen aning. Men jag gillar killar som är måna om sitt utseende..

Sen så hade jag ju en bilddagboken förut, men den blev avstängd för att dom trodde att jag var fejkad. Men hallå ? Its Paow bitch..

 Skaffa bilddagboken, det är där alla snygga biusexuella killar är ?

 Sen så ska jag ragga brallorna av mig.. Ragga på bilddagboken. Kankse någoting nytt?

 Mitt Alias på bilddagboken är, GirlPaower 
, för att jag är tjej och jag är Paow tjiho!
 ,
Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - Wanties!! Caroline Roxy - Happy birthday Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Caroline Roxy - You can be whatever Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *