hemmadag

Jag har bestämt mig för att stanna hemma idag.. Och äta! Måste ju gå upp i vikt som ni säger. Nej inte direkt va ? Men jag ligger iallfall och äter chips&dip muuums.. Känns som hela jag svullnat upp nu. Så det blir inget mera ätande för mig idag inte.

Är så sjukt jälvla seg och taggade på att åka till stan för ett par timmar sen. Då Alexandra smygfotaren mmsade en bild och sa " HAHA KOLLA!".. Så var det en bild på en kille jag höll på med förut, som nu messar mig hela tiden. Sweet, men whatever.  Jag vill in dit och bara kolla när han stog utanför plattan där han hänger och röker. Skratta lite och ge han fingret, men jag ändrade mig snabbt när jag skulle skriva mitt "hejdå" ilägg. Jag tänkte att jag måste tagga till lite, och skönt att bara vara hemma ligga i sitt rum. Och ta det lungt!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Svårt att hittat lugnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *