SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Är du tillsammans med Krille?

Nej det är vi faktikst inte.. Visst vi umgås väl lite smått, men inte mer. Det är nog mest att vi kläger på varandra när vi dricker, vilket blir rätt så ofta eftersom han ofta har fest hemma hos sig. Men visst, han är en jätte gullig kille. Men mer en så är det inte mellan oss, vi är kompisar =) Men erkänn att våra pussbilder är rätt söta ?

Läser dina föräldrar din blogg?

Haha, min pappa är beroende och ringer ständigt och peppar mig för att jag måste blogga och följer mitt liv, och klagar påom jag överdriver.. Haha

Hur är Kissie på riktigt, och hur kommer det sig att ni umgås?

Jag kan inte direkt säga att jag känner henne. Eftersom vi bara träffats 2-3 gånger. Men hon är trevlig och jätterolig, vi är lite lika i personligheten faktikst.. Hon är precis som som alla säger att hon inte är. Te.x som folk säger att hon bara kollar ner när någon säger "omg där är kissie", så skriker hon "omg its kissi bitch" eller liknade. skön människa det dära.

Hur lång är du, & hur mycket väger du ?

Jag är typ 1,63 lång, eller ja snarare kort.. Och jag väger 42 kilo, jag är jäättte liten i kroppen. Så ja, där har ni svaret på varför jag bor i klackskor..

( jo jag vet vågen är jättesmutsig men orkade inte leta efter den andra) haha euw..

Har du och dessie nån kontakt ff? Hon verkar vara en riktig bekräftelsetorsk..

Nej det kan man inte driket säga, har faktikst inte tänkt någonting på henne på ett bra tag. Hon fortsätter att snacka om mig, medans jag sakta glömmer bort henne. Jo visst det är jätte jobbigt, men jag tänker inte ens försöka längre. Ringde upp henne för en vecka sedan och pratade igenom saker och ting. Och en sak kan jag säga, jag känner inte den bruden längre

Jag undrar bara över hur du kan tro att dina taskiga kommentarer beror på avundsjuka, så vitt jag vet så har inte kenza fått så många, och tro mig, henne är man mer avundsjuk på! det ligger väl nåt i det?

Jo jag har tänkt rätt så mycket på det.. Av någon anlednig varför skulle en människa jag aldrig träffat skriva massa skit till mig? Jag skriver om mitt liv, och är trots allt bara 16 år.. Folk borde inte ha för höga förväntingar på mig, jag lär mig nog snart. Jag tror också att folk irreterar sig på att det går bra för mig, även fast jag är en "liten äcklig fjortis" tror nog att det är det folk stör sig på. Fast jag bryr mig inte speciellt mycket ayway. Jag vet att jag själv nästan skulle kunna bli kompis med vilken 94-92 jag vill nästan. Det är inte så svårt, så varför gå runt och grumla över att 100 pers ogillar mig för att det går bra. Knappast, då har ni inte hittat rätt. sorry

Posted in: Livsstil
Kommentarer (119)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *