+ att jag har så j*vla ont i fötterna.. Vaknade av att min mamma sa att pappa föröskte få tag på mig så jag satte på min mobil och ringde Amir dirket.. Som skulle in och slicka mussla på kinaresturangen & frågade om jag ville följa med, men jag orkade inte. Den där bögen har så jävla mycket power som typ aldrig sover ?

Aja whatever, nu ska jag käka lite och sen ska jag ut tror jag nog! Ska bli skönt, måste åka och säga hejdå till pappsen också som ska till Båstad idag, ville följa med men tänkte efter… Hur kul är det att sitta med ett gäng tjocka rika gubbar som dricker vin? Nejnej STHLM ist the shit.. Även fast vi ska till göteborg om typ två veckor.. Och göra vadå ? Fråga mig inte ens..

Aja nu ska jag börja fixa mig, men först ska jag svara på ett par frågor från frågestunden som kommer i det kommande inlägget =)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *