pussbilder

Har haft krångel med internetet, jobbigt att få igång skiten. Men nu äntligen så funkade det! Måste berätta vad som hände igår, och det var helt och hållet Crazy! Och det kommer en massa med bilder.
Vi drog på förfest hemma hos Krille, där Amir amilia johnny ola cara annie robin kalleskaviar och ninni om jag inte minns fel var där. Alla shottade och hade jätte trevligt. Vi festade så mycket så att hans grannar kom och klagade, herregud.. Men då sa Amilia att vi kunde dra hem till hennes polare i Sigtuna, och jag bara jag är på… Utan att vet hur långt det var, det var riktigt j*vla långt.. En 40 min med tåget och en timme med buss! Och jag mådde inte speciellt bra på tåget, men ingenting skedde! Men när vi kom dit så fick vi inget varmt välkommnade även fast alla vara jättetrevliga, men som den otrevliga bitchen jag var igår (läs inlägget under om ni inte förstår).. Men jag blir inte trevlig när jag har druckit .. trust me
Sen efter ett tag så tog vi taxi till märsta, och pekade fuckyou när vi åkte därifrån! Riktigt skojigt, alla blev så himla irreteade.  Och i märsta så trodde vi att vi skulle få tillbringa natten men icke sa nicke .. Bussen kom eftet mkt liftande osv.. En riktigt lång jävla bussresa, men alla underhöll sig själva på sina egan sätt.. Krille satt och pratade i telfon och sa "euw" och "äcklig" om någon han pratade om typ 48 gånger vad jag hörde innan jag gick och satte mig med Amir som satt och blogga.. Sen så när vi kom fram så blev det fyllekäk på "kebab house" hahahahahahah… Vi gick runt i tcentralen innan vi träffade VÄRSTA FJORTISARNA.. jag dör hur dom såg ut, satt nakna med så j*vla mkt smink mitt i natten, stackars… Aja sen så drog vi hem till Annie och sov. Skönt!


Bilder från kvällen!

festfolk

Det blev en massa pussbilder..

Dem buder jag på… Men krille blev bra på den.

pusskalas

puss igen

snyggaste paret

puss på amir

han är inte alls bög!

ja som sagt det blev en hel del pussbilder..

snyggingar

pusss

söööötisar

haha annie älskling i nördbrillor

Krille & jag.. Den bjuder jag på hehe

pusspuss

snyggingar

partygänget woho

Robin och Krille verkade ha kul i väntan på tåget, haha

Posted in: Livsstil
Kommentarer (133)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *