shower

Så mycket klockan är.. Men nu har jag tagit en dush på kankse 2 timmar ? Oj så länge känner mig som ett russin. Har peelat mig, haft hårinpakning rakat benen och mer privata områden(?) OSv.. Känner mig superduperfräsh right now..

Mina älsklingar ligger och snarkar, medans jag ska snart hoppa i sängen. Måste ju orka med denna fredag, skönt! Kansek inte sover något. Jag orkar ändå. Men frågan är vad ska jag göra ?! Aja whatever jag sovet efter jag bloggat klart, men först så måste min mask som man sätter i T-zoonen ( panna näsa haka) Men som jag endast använder på näsan Blir klar. Känns fräsht just nu, för precis när den "dåliga veckan" är slut så börjar en och annan kompis försvinna. nääääjöös..

Haha det enda jag får kommentarer för är mina ben, inte på visa andra ställen. Är slank som en planka framifrån, tur att man har lite ass iallfall..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *