stackarsstackars mig..

Jag har inte dushat förns iförrigår.. Känns ju jätte fräsht. Eller inte men har vart så otroligt lat dom här två dagarna. Då jag och Amir bara legat hemma och käkat, håller inte ens reda på dagarna nu. Men komma hem och vila lite behövdes verkligen.. ( men nu har jag ju dushat läääänge)

Har känt att jag haft ont på min vänstra höft, men inte orkat ta av mig mjukisbrallorna och kollat.. Och gissa vad jag såg, fetaste blåmärket. Och jag skojar inte.. Undra hur jag fått det ? Någon gång på fyllan antar jag, kankse när jag satt i krilles knäoch han råkade ta en liten för stor shot så han var tvungen att resa sig upp, så kom jag på ngt sätt ner på golvet. Tur att man är bedövad när man är onykter, för det måste gjort ont..

Har ni någon gång vaknat upp med stora blåmärken/sår utan att veta hur man gått dom ? Scary..

& det ser mycket värre ut en vad det är på bilden =(

Posted in: Livsstil
Kommentarer (111)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *