SVAR PÅ TAL!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (67)
 • Frida

  b3esök min blogg ett inlägg om fakebabies som kallas reborn med massor av bilder

 • dilan

  du är faktiskt bättre än dessie, hon ser bara smutsig ut

 • Emelie & Sofia

  du ÄR sjukt mkt bättre än dessie

 • Joanna Gabrielsson

  Haha, håller med ovanstående, du är bättre än Dessie, hon snackar jämt om tiden då hon var fjortis, när hon är det fortfarande? 😛

 • cecilie ♥

  är det möjligt att supa 10 gånger under sommaren, men bara 5 på hela året .. ?

 • Anonym

  haha , herregud människor hon skrev i inlägget "Och ja det är verkligen jätte jobbigt att få höra hela tiden varje dag att jag är bättre en fjortisbloggaren. =(" aight ?
  och det första alla gör är att komentera att hon är det, haha visst ja det tycker jag med det tycker nog alla, men wtf jag tror hon vet det ?
  va tvungen att skriva av mej lite (a)

 • ARGA HILDA

  HERREGUD DIIN JÄVLA SMUTSSKALLE!!! FAN VA JAG BBLLKIIIIR SUUUUURRRRRRRR JÄVLA::: ÅÅÅÅHHAHA!
  OCH FAN VAD TÖNTIGA DU OCH DESSIE ÄR SOM MÅSTE SKRIVA SÅNT OM VARANDRA LIKSOM, FUCK U OCH FUCK DESSIE!!! FUCCCCKKK ER BÅDA TVÅ!!!! JÄVLA RAGGMUNKAR E VAD NI ÄR!!!! :@ KAN NI INTE BARA BLI VÄNNER IGEN ELLER BARA LIKSOM SLUTA FRED MED VARANDRA OCH INTE SKRIVA OM VARANN HELA FUCKING JÄVLA FITT TIDEN!!! BLIR SÅ JÄVLA ARG PÅ ER BÅDA TVÅ ÄCKLIGA FJORTISAR ÄR NI BÅDA TVÅ INTE BARA DESIREE!!!!! HEJDÅ ÄCKLIGA PAOW-BLOGGJÄVEL.

 • Matildaaaa<3

  dessie är lugnt mycket coolare än dig, haha :O (och jag menar det.)

 • LISELOTT

  HAHAHHAHHA orkaa holly !!! Hon ser ut som en —–

 • Anonym

  Alltså du 'r sååå jävla osäker! desiree är originalet! Väx upp. Hon är iaf mogen och snackar inte om dig. Du snackar jämt om henne i din patetiska blogg.

 • linnea

  "Dricker för att vara med i sällskapet" det heter snarare "Jag dricker för jag faller för grupptrycket och kan inte säga nej och jag känner mig utanför om jag inte dricker"

  Puss!

 • You know Milla

  Hålle rmed om att du ser bättre ut än Dessie..

 • Anonym

  Vad spelar det för roll vad andra tycker om eran vänskap egentligen? Du sjlv ringde henne och ville reda ut saker och ting.. det är så jävla fult av dig att avslöja massa saker om henne.. som dom flesta lr snarare alla vill hålla för sig själv! Hon sakna inte diig.. men du saknar henne dET MÄRKS SÅ JÄVLA MYCKET…

  Och jag tycker du är mycket bättre med Desiree.. du dricker och festar mycjet och strular med fler nu än vad du gjorde när du va med Desiree!

 • MOA

  Men helt serriöst du är galet mycket bättre än dessi på alla sätt och vis, hon ser bara helt fake ut!

 • Prinsen

  Hej hej ♥ Nu har jag en frågestund i min blogg! 🙂 Skriv gärna en fråga, kram ♥

 • Anonym

  Du är tusen gånger sötare än Dessie, och din blogg är 100 gånger bättre.

 • jennhy

  Paulina, jag hoppas du läser det här, för det skulle jag uppskatta.
  du är en störtskön människa! Ingen kan köra över dig, ingen kan komma ivägen för dig och ingen kan trycka ner dig. Du står på samma plats hela tiden, lika kaxig och lika bäst.

  och som du skrev ''svar till sopan:''
  jag började att skratta, för du är så skön! Så klockren.
  Jag beundrar dig verkligen, för attt du är du, en stark människa som står på sig.

  Ville bara att du skulle veta det 🙂

  Du kanske inte ens bryr dig, eller ens läser detta, men men ;D

 • Susanne

  Inte lätt att vara poppis ;D

 • Victoria

  Hör du inte själv hur du låter? "Jag BRUKAR INTE" "Jag BRUKAR INTE".. "Men ett undantag" "eller kanske två"… blablabla

  ja du brukade inte supa men NU gör du det. att du inte brukade göra det är ingen ursäkt för vad du gör NU. herregud…

 • ida

  Så sjukt sant. Du är så jävla cool i jämförelse med henne!! Kolla bara på din blogg, sååå mycket bättre än hennes. Hon säger att hon skapa dig, men synd för henne, för du blev bättre!

 • hej :)

  varför är du inte med dessie längre? är ni ovänner? skriv gärna ett inlägg så alla fattar vad som hänt 😉
  puss

 • Anonym

  haha jag är [email protected] pa hihi kjag kom med YES! BABY!

 • alle

  wtf !? så du menar att du inte vill ha goda kommentarer? Du vet det är MKKKT enklare för läsarna att skriva dåliga kommentarer om dig än goda. Så ditt inlägg hära, "Och ja det är verkligen jätte jobbigt att få höra hela tiden varje dag att jag är bättre en fjortisbloggaren. =(" Är du ironisk eller? För att det hoppas jag. Men inte känner jag dig inte. Om jag var du så skulle jag vara glad för det goda kommentarer jag får. Nu är jag förvirrad, för du lät så bitchig där som dessie&kissie o alla jävla överdrivna bitchiga problemsattityder, är du en av dom?
  Tacksom för svar i något inlägg kanske? Kram

 • Hannah

  Stå på dig Paulina, du kan gå hur långt som hälst, för du är ÄRLIG! Är fan 20år gammal och LOVE your blogg!

  / http://hannahelina.blogg.se

 • Rosa

  Du är bättre än Dessie

 • Anonym

  vadå svar till sopan ? fuck u haha.. holly är fan ingen sopa.. får man inte undra vrf du skriver saker om folk när du själv gör de eller 🙂 ? (btw din blogg är bra och jag tycker också att du e bättre än dessie)

 • Anonym

  Hej tänkte bara säga att jag älskar bollyblond och är helt galen i hennes kläder blogg skor lalala och efter som din blogg är lik hennes kan jag ju bara inte låta bli att älska din blogg! du är grym paulina!

 • Anonym

  vem fuck tror du att du är jävla äckel / holly

 • Emelie

  frågan är ju bara om du är lite avundsjuk på Dessie eftersom hon verkar få sig något och inte du kanske?

 • Anonym

  eeeeeeeeeeeeeeeh flicka lilla va fan var meningen med ditt inlägg här? vill du försöka rättförklara ditt fjortissupande eller? well you failed big time

 • emelie

  "Aja whatever, jag tar igen det när jag kommer hem. För då ska jag supa 5 dagar i rad"

  HAHAHAHA SKÄMMS VA..

 • Linda - det handlar om helheten

  förlåt om jag stör. förlåt om detta uppfattas som störande reklam.

  jag är en helt vanlig tjej som skriver om min enkla vardag, mode o lite om det lilla extra.

  i min blogg kan du följa mig, den riktiga linda, genom mitt liv som före detta långtidsjukskriven,
  o till mitt liv som det ser ut idag.

  Jag vill att du tar dig en titt i min blogg, o även att du följer mig via bloglovin.
  jag följer så klart även dig.
  Jag tycker nämnligen att det är dags för oss små bloggare att ta oss uppåt,
  att vi får synas och höras. Det är minsann vår tur att glänsa och vår tur att bli hörda, inte sant!?

  Tillsammans kan vi ta oss uppåt, o
  samtidigt ta ner dem alla provocerande bloggare som ljuger, är ytliga, bedrar och spelar ett spel.

  summan av alltsammans: titta in hos mig, följ mig via bloglovin, vi ska nå toppen tillsammans!

 • Anonym

  det är sant du är mkt mognare än dessire sötare också!!!!

 • Anonym

  haha, jeg skjønner ikke så mye av det du skriver, siden jeg er norsk, men haha ! jeg har lest at du hadde sex med dessie sin x, ja gud du er skikkelig moden ! herregud, du er ikke snygg i det hele tatt, du er skikkelig STYGG og ekkel. vedder på at du er avsjuk på dessie fordi hun er SÅ mye penere enn deg 😉 og grunnen til at du får så mangen ''fine'' kommentarer er fordi at alle de som leser dessie sin blogg, har forlengst sluttet å lese din blogg, fordi de syntes du er ekkel!

 • Caroline

  haha, jeg skjønner ikke så mye av det du skriver, siden jeg er norsk, men haha ! jeg har lest at du hadde sex med dessie sin x, ja gud du er skikkelig moden ! herregud, du er ikke snygg i det hele tatt, du er skikkelig STYGG og ekkel. vedder på at du er avsjuk på dessie fordi hun er SÅ mye penere enn deg 😉 og grunnen til at du får så mangen ''fine'' kommentarer er fordi at alle de som leser dessie sin blogg, har forlengst sluttet å lese din blogg, fordi de syntes du er ekkel!

 • Anonym

  "Du är så mycket bättre utan Dessie, man ser att du är gladare utan henne." Jag måste fråga, tror inte att du kommer läsa eller svara på det här men jag kan ju göra ett försök.

  Tycker du aldrig att det svider att få sånna kommentarer? Ni har ju varit bästa vänner ett långt tag, ni verkar ha haft grymt roligt tillsammans och det känns som om ni varit tajtast, det känns som om det var ni som var dom äkta blondin bloggarna, Dessie och Paow, inte Dessie och Ina eller Paow och Ballie.

  Om man har varit bästa vänner borde inte folk sitta och skriva att någon är fulare, dummare mer omogen än den andra personen. Det är ju inte direkt något bra att personer som varit nära tappar kontakten efter en lång tid. Jag tycker personligen det är jävligt dåligt att folk sitter och skriver som dom gör och istället inte kan låta det vara.

 • b

  din blogg ÄR bättre än dessies!!!!!

 • åke

  Jaha dricka när man snart är 16år vad har du för taskig bakrund och dåliga föräldrar som har 0 koll på dig???
  Du har ju inte ens åldern inne för att ta dig ett glas så håll dig till läsk lilla flickebarn…

 • Sofie

  Jag tycker också du är mkt gladare utan Dessie.!
  Tycker din blogg har blivit mkt bättre utan henne.!
  😀

 • Anonym

  holly är ägd 🙂 bloggen; pimped.blogg.se , så kan ni själva se hur hon ser ut xD

 • h

  du är mkt mkt mkt mkt mkt bättre. dessie är bara pinsam

 • brommaflickan

  hur kan du bara ha supit 5 gånger det här året när du skrev att du supit 10 gånger den här sommaren?

 • sImon blom

  asså, den där holly, hon går på min skola. och jag kan bara säga att hon suger. paow, du äger upp dessie och holly, två jävla sopor. älskar det du gör paow ;)<3

 • Kajsa

  allstå, förlåt mig, men jag måste få säga en sak. jag läste din blogg för första gången nu, och så kommer jag till det här inlägget.
  Varför lägger folk så sjukt mycket energi på att lägga dig i ditt och "dessies" promblem? Allting behöver inte röra alla, och framförallt inte människor som enbart "känner" er genom era bloggar? Du får stå för vad du skriver, och hon för stå för vad hon säger och vise versa. Så- alla som absolut inte har ett piss med detta att göra; väx upp istället för att lägga energi på att försöka påverka någonting ni aldrig kommer kunna påverka. och ja- du får gärna publicera detta på din blogg om du vill, så att folk kan öppna ögononen för deras mentala ålder.

 • cao

  paulina! det jag gillar med dej är att du faktiskt har huvudet på skaft, du är bara lite ung. i din ålder byter man vänner, hamnar kanske i fel sällskap ibland, försöker passa in lite för mycket, men du verkar ha bra åsikter och vara mogen för din ålderoch det gillar jag! det kommer att bli ngt stort av dej en dag, om du bara vill. du verkar absolut ha talangen för att skriva! nästa gynning kanske?

  dessie går inte ens att jämföra med dej, hon är en blåst liten skitunge

 • Camilla

  Alltså, allt det där hör till åldern, ni är ju inne i en fjortisperiod. Vem har inte det? Sen ser väl allas olika ut.. Hur mycket man än stör sig på dessie så tkr jag det är taskigt att klanka ner såhär på henne. Hur skulle du själv må om en massa människor uttryckte sitt hat om dig i en offentlig blogg? Bara för att hon själv klankar ner på allt och alla i sin blogg så behöver man inte sjunka till samma nivå som henne.

 • Ida ; svar. <3

  MEN ALLVAR?
  vadå "du är mycket bättre än dessie", ?!
  Eh, känner ni äns någon av människorna?
  Hur tänker ni egentligen? Tror ni att en blogg & utseende kan säga hur människan är? Nej?!
  Allvarligt? Hur kan ni säga såhär?
  Ni kallar dem för ytliga & att man kan se igenom dom på rakt, men är det inte LITE ytligt att säga vem som är bäst av de människor man inte äns känner?
  Nej, inga ursäkter. Jag står för min åsikt.
  Jag kan inte säga, hon är si och hon är så, när jag inte känner någon av dom.
  Tro inte att jag är värsta bitchen nu.

 • ida (: <3

  tro inte häller att jag gillar dessie eller paow.
  men aså, när det gäller bloggarna så måste jag säga att dessie beteér sig annorlunda jämfört med dig paulina, sluta skriv om varandra, eller iaf du paulina.
  tror ni att hela sverige vill höra värsta tjaffset mellan sveriges största fjortisbloggare?

 • Anonym

  är det möjligt att supa 10 gånger under sommaren, men bara 5 på hela året .. ?

 • Ida

  Du är sjuktmycket bättre än Dessie vad heter det rosa läppstiftet/läppglanset du använder och vartköperman det till billigaste pris?

 • sabra

  håller md dom andra !

  Tycke inte om dej innan:$ förlåt men dom där videorna på youtube va ba för mycket.. Men nu utan dessie har du blivit en helt ny peron! Fortsätt så 😉

 • anonym jävel :)

  RONJA, hur fan orkar du smöra? 😀

 • CILA

  hur gamal tror du att du är?

  ge fan i att kommentera om dessie så kanske hon slutar kommentera om dig,
  önskar fan att man kunde få din och dessies blogg avstängda så att alla fjortisar inte börjar göra som er, sluta förstöra er liv. gå och köp ett på lidl om du nu inte kan skaffa ett på något annant sätt.
  fjolla

 • lina

  vad heter dessies blogg? aldrig hört talas om henne, måste checka läget i hennes blogg alltså

 • lina

  vad heter dessies blogg? aldrig hört talas om henne, måste checka läget i hennes blogg alltså

 • lina

  vad heter dessies blogg? aldrig hört talas om henne, måste checka läget i hennes blogg alltså

 • fb

  Dessie ser ut som en fucked up gris du ser mycket bättre ut ön henne och beter dej iallafall som en vanlig männsika mot andr människor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *