shopping

Hello bitches!

Visst blir min blogg tråkig utan bilder ? Bara usla webcam bilder, men snart är jag hemme! & då jävlar säger jag bara..

Kom precis hem från stan, har shoppat lite. Silvershampoo, ett par skitsnygga skor, en bh .. En löshårs klämma, ni vet en sån där toffs ? Vet inte om jag kommer att använda den, men det är ju trots allt skitsnygg på! Tre st nya navelpiercingar, och ja det finns inte så mycket annat att göra här än att shoppa. Vilken tur att man har pengar då! Jag skulle kunna börja vänja mig vid att vara hära iallfall tror jag. Sajk! Jag vill hem, trevligt att komma bort och kommer ju inte direkt hem fortare för att jag klagar.

Fast hotell rummet är jätte stort och fint, det är ljust och hela badrummet är som ett stort fönster.. Visst jättemysigt, men det börjar bli långvarigt. Måste sluta klaga och börja blogga, har också köpt ett block där jag ska skriva upp idéer till bloggen. För ni alla som bloggar, borde köpa ett lite block.. Som när man te.x sitter på tunnelbanan och kommer på värsta idén! Så glömmer man bort den när man kommer hem ? Det är väl synd, nu när mitt trådlösa internet funkar. Så ska jag satsa stenhårt på bloggen! Wanna be on top?

600 från Zaras.. Ca 800 i sverige, galet snygga!

fyfan vad dålig min cam är och hu så jag ser blek ut.. Men det är en fjäril, skitsnygg! Och självklart rosa!

& en idé bok! mjaou

Posted in: Livsstil
Kommentarer (76)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *