118 100 – svar på allt

Ibland så är man lite ego, jag skickade in en fråga " vem är Paow ?" Och fick svaret efter ca fem min, det funkar verkligen! Att kan messa in vad som helst  och få svar sweet.
Så här löd svaret

" Paow är en blond skönhet vid namn Paulina Danielsson. Paulina är ytterligen en tjej som valt att dela med sig av sitt spännane liv med hjälp av en ultra rosa blogg, som skulle få vilken karla karl som helst att utvecka äggledare. Paulina är möjligen fortfarande en tonåring men en vácker dag så kommer hon att vara minst lika känd som Kenza eller Blondin-bella "
Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Tredje gången gillt för frillan Caroline Roxy - Aurora Caroline Roxy - New campaign shoot Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - party Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *