Gårdagen

Jo igår så drog jag och David ut på en " fest" som varade i kanske 1 timme hemma hos en gammal vän till mig. Lite B sådära, medans dom satt där och blev sakta men säkert dyngraka på sin b dricka. Nämligen 7,0or.. Aja been there done that lixom .. Medans jag drack kankse 4-5 bacardi breezer.. Kommer inte ihåg, mitt syfte var inte att bli full. Så jag lyckades rätt så bra.

Senare så mötte jag och David upp emma isolde & Louise. Vi drog till gamlastan , jag och isolde gick in till Torget och tog någonting att dricka, men senare så kollade dom på Louise som stog där med överdrivet korta shorts lågskor överdriven snebene och som det lyste om för att hon var så nervös.. Aja, bad henne att inte följa med in men hon ville så gärna. Aja efter ett tag så kom Chris och jag var irreterad, så vi drog till torget igen och drack en drink eller två.. Drog senare till sturelplan där vi gick runt lite och skulle till Vickans, men mitt lokalsinne räckte inte så långt så vi drog till seveneleven & senare hem. Skönt, jag & Chris dyngnade hela natten.. Lite tråkigt, men whatever..
 
Så idag blir en mysig hemma kväll!

Haha… Förns när började jag festa som den enda blondinen.. Detta händer aldrig igen

David and Me =)

Isolde Louise & Emma =)

Haha den bjuder jag på…

Chirs baby!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *