Min blogg blir bara större och större och besökarna går uppåt för varje dag som går. Att man bloggar så räknas man som en kändis, kankse en b-kändis kankse man ska kalla det ? Det låter sjukt, men precis som att skriva om mitt liv tjänar jag pengar. Som Brittan dålig jämnförelse kankse men hon är ju känd för att sjunga. Precis som jag är "känd" för att blogga.

& ni som skriver " tro inte att du är känd" jag är inte känd, jag har en stor blogg. Med ca 30 000 läsare om dagen, det är 3 st globar fulla varje dag. Ni som vart på konsert och sett hur mycket folk det är, typ som i globen. Det är helt sjukt! Jag förstår inte det.. Samma sak som jag inte förstår om att folk vi sitta och läsa en bok eller vad man ska kalla det, te.x som Desirees och kissies bloggar. Där dom bara skriver att dom "verkligen inte är som i verkligheten i bloggen". Jag förstår verkligen inte det.

Men nu kommer vi till det här med smygfotning, som jag faktikst tycker är riktigt kul. Att folk ser mig på stan och tar upp kameran. Helt sjukt, jag har fått flera st bilder mejlade till mig.. Alla var dock inte speciellt fina. Men egentligen så öär det inte svårt att gå fram och fråga om en bild. Jag

bits inte jag lovar!

En bild från prideparaden som jag fick mejlad.. Ja, det är rätt kul faktikst.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

You might also like

Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Alexandra Nilsson - Veckans planer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *