Lite svar…

Ett par korta svar om spammarna – jag tror folk kan skärpa sig, men det är inte lätt verka r det som. En del bombar bloggen med korkade angrepp, tonvis med reklam för sina bloggar eller företag eller annan skit.

För att jag INTE skall ta bort ett inlägg måste det innehålla något vettigt. Vettigt är en kommentar. Inte bara reklam för din egna blogg eller annat. Jag blockar den som inte förstår detta.

Jag har dessutom släppt in ett par som var blockade och snabbt fattade. Jag vill ju ha era kommentarer, men förstå att jag vill att alla skall kunna läsa utan att behöva läsa en bloggadress eller annat 5000 ggr innan nästa inlägg.

Om någon tror att jag rensar elaka kommentarer och kritik så är det faktiskt så att det allra mesta av dessa blir kvar, men åter igen, om någon SPAMMAR samma sak tusen gånger så blir, ja, just det – BLOCK!

Är jag elak? Borde jag låta alla skriva porecis vad de ville i kommentarerna till mig blogg? Vad tycker ni?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (144)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *