30 första svaren

– Varför påstår Kissie att du fuskar med din statistik?
Vet inte men tror hon är efterbliven. Om jag inte hade så många läsare skulle jag då få över 1500 frågor på min frågestund? Skulle inte tro det. Mjaoou.

– Trodde du att din blogg skulle bli såhär stor när du började?
Nej verkligen inte. Jag viste inte ens om att en vanlig privatperson kunde ha en så stor blogg. Jag läste inga bloggar och var inte speciellt insatt i bloggvärlden i början.

– Hur är du i verkligheten, jämfört med bloggen?
Många säger att jag verkar snäll i bloggen och jag är likadan i verkligheten tror jag, jag har svårt för att vara elak mot folk och det brukar Amir påpeka hela tiden då han varit i "bloggvärlden" längre än mig och faktiskt vet att man måste sätta gränser om man inte vill utnyttja. Men nu vet ni det jag är alldeles för snäll, come and seduce me haha.

– Vad tjänar du varje månad på bloggen?
Det tänker jag inte svara på faktiskt 🙂

– Hur har bloggen förändrat dig som person?
Man känner sig iaktagen så att gå ut i låga skor och utan smink är inte någort man vill göra sen tror jag att det är höjt mitt självförtroende lite också. Man får mycket fina kommentarer och sådant påverkar än otroligt mycket faktiskt. Älskar mina läsare.

– Anser du dig själv som en bättre bloggare än
Kissie: Ja, hon ljuger för mycket och tar alla andras ideer.
Dessie: Ja, jag är mer seriös.
Amir: Nej, han är bög fan det är bäst haha!!
Blondinbella: Nej, går inte att mäta sig med henne.

– Hur är Amir när ni är själva? Rolig som i bloggen?
Han har typ damp haha. Ahmen typ roligare och galnare han är helt crazy inte på dåligt sett utan positvit. Han är trevlig och skitgullig mot alla han gillar. Han är äkta gillar han inte någon visar han det. Skön grabb, eller flicka haha love.

– Varför börja du och Dessie bråka?
Det är svårt att förklara men det kändes hela tiden som att vi försökte tävla med varandra om allt och sen när bloggarna blev större kom dom emellan och det kändes som att hon blev en annan person som trodde hon var bättre än alla och då sa jag ifrån. Det är mycket det handlar om men detdär är nog största anledningen.

– Vad tycker du om Kissie?
När jag träffa henne var hon trevlig kanske lite pinsam ibland. Hon är 18 men beter sig som 14 och det märker man även om hon kanske är trevligare än vad hon är på bloggen.

– Varför dyker Steffi upp först nu i bloggen? Vem är hon?
Om ni kollar tillbaka i arkivet så ser ni att hon finns där. Har kännt henne i två år, alltså innan bloggen blev stor så att folk ser ner på henne stör mig som fan. Hon har också vart utomlands under hela sommarlovet så därför har jag inte träffat henne på ett bra tag.

– Vem gillar du mest Steffi eller Amir?
Olgaaaa!!!

– Är det sant att du suger av Amir?
Ja, och min pappa är 50 cent.

– Hur gammal var du när du fick din mens?

Jag var typ 12.

– Tänder du på biffiga eller smala killar?
Som Amir skrev pullar jag framför bilddagboken så ni kan nog se efter där vad jag gillar för killar.

– Har du någonsin haft sex med Amir?
GAAAAAYbloggen??? Folk fattar tydligen inte ibland.

– Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Tre månader.

– Hur ser du på otrohet?
För mig går gränsen vid sexuellt umänge. Men jag tror att det är olika från förhållande till förhållande. Jag har aldrig haft något seriöst förhållande så känns svårt att bestämma sig men allt handlar om hur mycket man litar på varandra tror jag.

– Hur mycket väger du?
Sist jag vägde mig 42kg

– Hur lång är du?
164 skulle jag tro.

– Vad använder du för smink?
Foundation: Chanel
Solpuder: MakeUp Store
Mascara: FiberWigg
Läppstift: MAC

– Tips på bra schampoo för blondiner?
John Freida har ett schampo/balsan för blondiner som jag tycker är bra. Det ger håret glans och det ser lite ljusare ut.

– Bästa silverschampot?
Använder Matrix just nu men tycker fortfarande att Loreal r bästa.

– Har du ADHD?
Nej det har jag inte. Eller vet inte. Skull inte förvåna mig direkt heh.

– Favorit musik?
Jag gillar typ all musik men är man med min bög varje dag blir det inte mer än Britney haha.

– Vilka länder har du besökt?
Thailand, USA, Turkiet, Grekland, Spanien, Finland, Norge, Dannmark, Estland, Kambodja. Det är några fler men kommer inte på just nu.

– Är det sant att du haft annorexia?
Jag har alltid haft svårt för att äta men mitt syfte har aldrig varit att bli smalare. Jag har inte tyckt mat smakat gott men påå senaste halvåret har jag lärt mig äta bättre.

– Vilket gymnasium ska du börja i?
Jag ska inte börja på gymnasium utan antagligen börja jobba. Men inte heltid för jag vill känna att jag fortfarande har tid för både bloggen och mina vänner.

– Vilken är din favvo affär?
Zara tror jag, alltid något där för alla tillfällen.

– Har du några syskon?

Tre stycken. En lillebror Jack 1 år, Lillesyster Agnes 7 år och styvbror Erik 19.

– Är du rasist?
Jag kan inte se mig som en rasist efersom jag umgås med flera utländska människor. Ursprung har inget med personligeten att göra. Jag umgås med de jag tycker om så är det. Jag kan säga att jag tycker det är fel med blattar för jag ser blatte som en stil. inte som en person som är invandrare. Det finns invandrare som inte är blattar så när jag säger att jag inte gillar blattar betyder det inte att jag inte gillar blattar.

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (124)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *